Wholeness Yoga

Wholeness Yoga

~ A Hatha Yoga és a The Wholeness Work® találkozása ~


Három napos belő utazásra invitállak, ahol a jógagyakorlásod mellett megtanulhatod, hogyan alkalmazd a meditációt konkrét testérzetek, blokkok és élethelyzetekkel kapcsolatos érzések kioldására. Új szintre emelheted a jóga és a meditációs gyakorlataidat.

Minden élményünk lenyomatot hagy a testünkben és a minket körülvevő térben. Jóga közben ezeknek a testi blokkoknak a kioldásán dolgozunk a légzés- és ászanagyakorlatok során.

Ebben a három napban tovább mélyítheted ezt a gyakorlást. Kitárjuk az elménket, a szívünket, a személyes terünket, hogy felfedezzük azt, amit a rendszerünk a testünkön keresztül jelezni akar számunkra, majd egy meditációs gyakorlatban gyengéden kioldjuk ezeket a blokkokat.

A Wholeness Work® – a teljesség, az EGÉSZség munkája, gyengéd meditációs gyakorlatban, precíz módon ad lehetőséget, hogy a testünkben és lelkünkben lévő feszültségeket, összesűrűsödéseket szeretettel átöleljük és kioldjuk. A módszer pszichológiai és NLP gyökerekből táplálkozik, valamint a keleti spiritualitás tanításaiból. Elsősorban Sri Ramana Maharsi tanításai és művei voltak nagy hatással a kialakulására. A Wholeness Work® alkotója és kifejlesztője Dr Connirae Andreas.

Ebben a három napban a Wholeness Work® alaptréningje segít mélyíteni a jóga ászana- és nyújtó gyakorlatokat és meditációt. Találkozva önmagaddal, figyelve a tested jeleit, energetikai szinten is felfedezve, kapcsolódva a Tudatos Jelenléthez.

A workshop felépítése

 • 1. és 2. nap élő online csoportos coachingban ismerkedés a Wholeness Work®-kel. Mindegyik napon: 9:00-17:00 között.
  • A jegyzetet és a munkalapokat a workshop előtt elektronikus formában megkapod.
  • A műhely alkalmakról videófelvétel készül Zoomon, amelyeket 1 hónapig vissza tudsz nézni.
  • Ez az első két nap alapozza meg és keretezi a harmadik nap gyakorlatait.
 • 3. nap személyes gyakorló nap jógával és a Wholeness Work®-kel, 9:00-17:00 között. (vagy 4 óra egyéni konzultáció online formában egyéni egyeztetéssel)
 • Bónusz alkalmak: 3 alkalommal vezetett gyakorlás – online Zoomon. Mindegyik napon: 18:00-19:30

A Wholeness Work® alaptréning az alkotó, Connirae Andreas által gondosan kidolgozott tematikát és felépítést követik, valamint összhangban állnak The European Association for The Wholeness Work® egyesülete által meghatározott képesítési rendszerrel. A felhasznált anyagok és források magyar nyelvű fordításai az alkotó és az egyesület engedélyével készültek.

Helyszín:

 • 1-2. nap valamint a gyakorló alkalmak és konzultációk élő-online formában Zoomon;
 • 3. napon személyesen Budapesten: Yoga Park – Graphisoft Park, 1031. Budapest, Záhony u. 7, I. épület

Időpont:

 • Műhely és jóga gyakorló nap: 2023. február 24-26. (péntek-vasárnap).
 • Bónusz gyakorló alkalmak: 2022. február 27. (hétfő), február 28. (kedd) és március 3. (péntek)

Jelentkezési határidő: 2023. február 10. !!!!

Mi a Wholeness Work®?

A Wholeness Work® gyakorlati szinten teszi lehetővé, hogy megéld a saját életed teljességét. Utat nyit, hogy egyszerűen, könnyedén és természetesen tudd leküzdeni az akadályokat, feloldhasd a korlátaidat, elköszönj a rossz emlékektől, miközben a lelked békét talál. Több mint egy meditációs technika, mert konkrét élményekkel, elakadásokkal és testben megjelenő blokkokkal tud dolgozni. Néhány irányelv, amit a Wholeness Work® alkalmaz:

 • Mindig a legegyszerűbb módot keressük.
 • Az erő nem működik. Arra megyünk, ami természetes és könnyedén történik.
 • A Tudatos Jelenlét megtapasztalása a kulcs a megoldáshoz.

Jelenleg IV szinten és több, mint 20 gyakorlatot sajátíthatsz el a meditációtól kezdve, az érzelmi reakciók kioldásán keresztül egészen a családállításig. A szintek egymásra épülnek.

A módszer megalkotója Connirae Andreas PhD az 1970-es évektől az első NLP trénerek egyike. Innovatív munkája, tanítása és írásai maradandó hatással voltak az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) területére. Áttörő eredményei között ott szerepelnek a mély belső átalakulás, érzékelési helyzetek összehangolása, és a haladó nyelvi minták, életvonal, és a gyász és szégyen feloldásai. Társszerző és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkáknak.

Milyen hatásai vannak a Wholeness Work®-nek?

Az élet nagyon sok területén érzékelhető a hatása, nem is nagyon lehet egy-egy specifikus témakört vagy életterületet említeni. Ami megérkezhet hozzád a folyamatok nyomán:

 • mély relaxációt és az idegrendszer békés újrahangolását tapasztalhatod,
 • természetes módon kioldódnak olyan problémák, amelyek addig megoldhatatlannak tűntek,
 • építheted az önbizalmad és fejlődhet az érzelmi intelligenciád,
 • javulhatnak az emberi kapcsolataid, és kevésbé hatnak rád a stresszes, feszült helyzetek,
 • átformálhatod, elengedheted a múltbéli negatív érzéseket, sérelmeket, fájó emlékeket, gyengéd, természetes módon,
 • pozitív attitűdöt alakíthatsz ki a napjaidban,
 • a jóllét és kiegyensúlyozottság növekvő érzését tapasztalhatod,
 • könnyebben hozzáférhetsz a természetes bölcsességedhez és a saját teljességedből fakadó megoldásaidhoz,
 • humorérzékkel, kreatívan és együttérzéssel viszonyulhatsz önmagadhoz és a környezetedhez.

A folyamatok segítségével egy új életminőséget tapasztalhatsz meg, amiben élvezheted az élet áramlását és benne a saját helyed. Harmóniát teremthetsz önmagadban és azzal ahogy a világban jelen vagy.

Habár testérzetekkel is tudunk dolgozni, és jótékony hatásai között szerepelnek többek között a migrén és a stressz tüneteinek csökkenése is, a módszer nem helyettesíti sem a szakorvosi, sem a terápiás kezelést!

Hogyan kapcsolódik a jóga a Wholeness Work®-höz?

„The New Science of Awakening” – A test és lélek felébredésének új útjakén is említik a Wholeness Work®-öt. Segít kapcsolódni a velünk született belső, természetes bölcsességékünkhöz. Szeretet, béke, megengedés és meditatív állapot jellemzi ezt a technikát. Harmonikusan tud illeszkedni a jóga felfogáshoz, gyakorlatok elmélyítéséhez, és a tudatosság megteremtéséhez, úgy is hívhatnánk, mint a „lélek jógája”.

Nem kell benne semmit sem erőltetnünk, csak figyelni a testünk jeleit, találkozni ezekkel a testérzetekkel, anélkül, hogy megpróbálnánk kikerülni, vagy felülírni őket. Gyengéden megfigyelhetjük őket és feloldhatjuk ezeket az érzéseket, vagy testi blokkokat, feszültségeket, melyeket tapasztalunk az adott pillanatban. Ehhez nyújt nagyon precíz útmutatást.

Jógagyakorlásban segítheti:

 • a tudatos jelenlét megteremtését az „itt és most”-ban,
 • a kavargó, elterelő gondolatok feloldását,
 • az elengedés megkönnyítést,
 • a test flexibilitásának, rugalmasságának növelését,
 • a testi blokkok kioldását, anélkül, hogy tudnunk kellene, miért vannak jelen,
 • a meditációs állapot fenntartását,
 • a tudatosság elősegítését, mind a jógagyakorlásban, mind a hétköznapi életben,
 • az ászanák és a nyújtások mélyítését.

Érdemes megjegyezni még, hogy a megélt élményeket sokszor átszövi egyfajta spirituális élmény, mély meditatív állapot. Jellemző rá a gyengéd kibontakozás, ahogy egyre többet gyakorlod, és egyre jobban felébred a lélek, úgy lehetnek egyre mélyebb spirituális élményeid és kapcsolódásaid. Van, aki úgy fogalmazza meg, mintha kapcsolódna közben a spirituális tanítójához, vagy istenhez; mindezt vallástól, kulturális háttértől függetlenül. Természetesen ezek a megélések egyénről egyénre változóak lehetnek.

Mi az „élmény-lenyomat” és a „belső struktúra”?

Minden megélt esemény, érzelem, élmény, ami történik velünk nap, mint nap lenyomatot hoz létre bennünk. A testünk egy érzés formájában megőrzi azt az emléket – ami lehet negatív vagy pozitív is.

Például, ha megbánt valaki, lehet, hogy elkezd feszíteni a mellkasod. Ez a mellkasodban lévő érzés egy ilyen lenyomat. Innen indulunk ki és bontjuk ki azt a struktúrát, ami fenntart egy viselkedési mintázatot, negatív emléket, szokást, belső dialógust, vagy akár védekezési mechanizmust. Ha rágondolsz egy emlékre talán újra érzed a feszültséget valahol a testedben, vagy a levegőben és érzékelhetsz egy reakciót is, ami ennek hatására megjelenik benned. Ezzel indulunk egy folyamatban.

Mit jelent, hogy tudunk tartalom nélkül is dolgozni?

Tartalom minden, ami az úgynevezett „story” vagy történet része. Nem kell foglalkoznunk a tartalmi vonatkozásokkal, ki, miért, mikor és hogyan tett valamit, vagy azért van most így valami, mert… stb. stb. stb. … Ki tudjuk kapcsolni a „dráma” faktort, ami több okból is hasznos lehet:

 • megtartja a fókuszt, hogy odairányuljon a figyelmed, ahol valóban szükség van rá,
 • nem kell újra teljes valójában átélned a negatív emléket,
 • a részletek nélkül rendkívül hatékonyan és gyorsan tudunk haladni a folyamatban,
 • és végül, de nem utolsó sorban, nem kell megosztanod a történetet, ha nem akarod, mert így is tudunk dolgozni.

A belső világodban – a testedben vagy a körülötted lévő térben kialakult lenyomattal, a belső struktúrával és annak tulajdonságaival dolgozunk, nem a történettel. Mindig azzal dolgozunk, ami az „itt és most”-ban jelen van, és ahogyan megjelenik.

Jógában ez kifejezetten a segítségünkre van, mert nem kell tudnunk, hogy egy feszülés, miért van jelen, egyszerűen találkozhatunk ezzel az érzéssel, anélkül, hogy megpróbálnánk felülírni vagy átugrani azt.

Egyéni Wholeness Work® alapú coaching ülésekben a hatékonyság elősegítéséhez mégis fontos lehet, hogy feltérképezzük a jelen helyzetet. Ehhez szükséges lehet, hogy bizonyos elemeket megossz a történetedből, abból ahogyan most érzed magad azzal a dologgal kapcsolatban. Az ülések során, ami elhangzik azt természetesen titoktartással kezelem.

Mennyire spirituális a Wholeness Work®?

Nevezik a spirituális NLP egyik ágának is. Gyakorlati meditációs formával dolgozunk a Wholeness Work®-ben. A módszer a keleti spirituális tanításokból, elsősorban Srí Ramana Maharsi tanításaiból, táplálkozik, valamit pszichológiai és NLP alapokon alakult ki. Az „ego” vagy az „Én” feloldásának, elengedésének gyakorlati alkalmazása. Annyiban értelmezhető spirituálisnak is a folyamat, hogy meditációs technikaként is alkalmazható, valamint a belső bölcsességedre épít, a belső, tudattalan rendszered felébredését teszi lehetővé. Ezzel együtt a folyamatokban nem foglalkozunk spirituális elméletekkel, tanítással, kifejezetten gyakorlati szempontból alkalmanként érkezik belőle egy-egy csepp a folyamat hátterének magyarázatához, de nem ez van fókuszban.

Ennek segítségével megtalálhatod azt, ahogyan számodra a jóga értelmezése a legtesthez állóbb. Nem azt, amilyennek lennie kéne, hanem, azt, amilyen számodra a legjobb, a legtesthez és -lélekhez állóbb.

Mennél többet gyakorlod a Wholeness Work®-öt annál inkább elérhetővé válik a kapcsolódás a teljesség élményéhez és egyre több spirituális tapasztalásaid lehetnek, ha fogékony van rá. Ez egyénről egyénre változik.

Mi az a Tudatos Jelenlét - Awareness a Wholeness Work®-ben?

Az érzékelés megtapasztalása az „itt és most”-ban, amiben benne vannak a saját testünk és a minket körülölelő térben lévő ingerek, energiák is. A tapasztalásnak ezt a képességét, amiben semmi sincs kirekesztve, minden benne van itt és most egyszerre – A Tudatos Jelenlétet / Tudatosságot /Jelenlétet használjuk fel a belső struktúra kibontására, feloldására a Wholeness Work® folyamataiban.

Fontos, hogy személyesen megtapasztald ezt az élményt, hogy tiszta benyomásod legyen róla. A folyamatokban ezen is lépésről lépésre végig vezetlek. Valójában nagyon könnyen, egyszerűen és természetes módon tudod elérni ezt az állapotot.

Mire lehet használni a Wholeness Work®-öt?

Önismereti munkára és az elakadások kioldására. Relaxációs és meditációs technikaként is alkalmazhatod magadon.

Ha segítőként, coachként, trénerként, terapeutaként vagy jógaoktatóként dolgozol egy rendkívül hatékony eszközzel tudod bővíteni a tudásod és vezethetsz másokat is a folyamatban. Ebben is nagyon fontos, hogy először önmagadon alkalmazd a módszert és tapasztalatot gyűjts – legalább három hónapig – mielőtt ügyfelekkel dolgoznál. Ehhez javaslom, hogy legalább a Wholeness Work® I-III. szintű tréningeken részt vegyél és mennél többet gyakorolj önmagadon is. Más módszerektől eltérően, ebben a folyamatban nagyon fontos, hogy magadon is rendszeresen gyakorolj.

Kinek ajánlom a Wholeness Work®-öt?
 • Bárkinek, aki készen áll a változásra és fontos a saját fejlődése, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtése.
 • Azoknak, akiknek számít a kapcsolataik minősége, a természetes kapcsolódás önmagához és másokhoz.
 • Annak, aki szeretne túllépni az elakadásain és új életminőséget teremteni a személyes fejlődésében.
 • Coachoknak, segítőknek, jógaoktatóknak, mozgással foglalkozó szakembereknek eszköztáruk bővítésére.
 • Valamint azok számára is hasznos lehet, akik más közegben is sokat dolgoznak emberekkel és fontos önmaguk megtartása.

Tematika

Alapfogalmak és bevezető gyakorlatok A Wholeness Work® alapvető fogalmait és irányelveit ismerheted meg, amire a többi folyamat is épül. Az „Én” felfedezése egy vezetett csoportos gyakorlatban.

Wholeness Alapfolyamat – Problémák, nehéz helyzetek és negatív élmények átformálására. Erőteljes folyamat, amelyet a nyomasztó érzések feloldásától, egy helyzet/esemény miatti csalódottság vagy bosszankodás feloldásán át, egészen az energiahiányos (pl. “semmihez sincs kedvem”) állapot megszüntetésig nagyon széles skálán használhatsz.

Wholeness meditáció folyamata és a pihentető alvás – Új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp, hogyan használd a Wholeness folyamatot a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat. Azok számára is hasznos lehet, akiknek eddig talán küzdelmes volt a meditatív állapot elérése vagy megtartása.

Csoportos és páros gyakorlatokkal, szünetekkel: 9:00-17:00. Élő-online Zoomon.

A „Belső autoritás visszaszerzése” folyamat. – Nagyon mély változást lehet elérni olyan témákban, mint a szégyen, bűntudat érzése, és még sok más területen, ahol valamilyen külső és/vagy belső szabályrendszernek való megfelelésnek, alá-fölérendeltségnek van szerepe. Egyes egészségügyi problémák esetében is hasznos lehet. Az énképeden, önmagad elfogadásán, „nem vagyok elég jó” érzéseken, és másoktól való elvárásokon is tudsz dolgozni ezzel a gyakorlattal.

„Hiányok integrációja” folyamat – fontos, amikor szükséget, veszteséget, gyászt vagy valamiféle hiányt élünk meg. Ha nagyon szeretnél elérni, megkapni valamit, vágysz valamire, ami fontos neked, annak eléréséhez is segítséget nyújthat. A motiváció pozitív irányú átformálását is lehetővé teszi, hogy görcsök nélkül tudj haladni a terveid megvalósítása felé.

Csoportos és páros gyakorlatokkal, szünetekkel: 9:00-17:00. Élő-online Zoomon.

 • Jelenlét gyakorlat
 • Reggeli jógagyakorlás Wholeness Work®-kel
 • „Életút” csoportos gyakorlat
 • A Wholeness Work® és a testérzetekkel való munka.
 • „Hol állok?” folyamat – Az erőforrásokban gazdag hely megtalálása
 • Páros gyakorlás
 • Konzultáció, kérdések-válaszok
 • Gyengéd napzáró jóga, vezetetett csoportos testébresztő Wholeness meditációval.

Csoportos és páros gyakorlatokkal, szünetekkel: 9:00-17:00.

Személyes alkalom: Yoga Park – Graphisoft Park, 1031. Budapest, Záhony u. 7, I. épület

 • 3 x 90 perc élő-online Zoomon, 18:00-19:30
 • konzultáció
 • páros gyakorlás
 • tréneri segítséggel

„The new science of awakening”

Források és hasznos linkek

„Annak a jóllétnek az érzése, ami ebből a folyamatból megérkezik hozzád, nem kötődik sem a sikerhez, sem a megfelelő kapcsolat meglétéhez. És mégis, mikor ebből a fajta egyedi, önazonos jóllét érzéséből éljük a napjainkat, az élet hajlamos jobban alakulni. Természetesebb módon veszünk részt a világ mozgásában, és könnyebben tudunk kapcsolódni azokhoz az emberekhez, akiknek a közelében szeretnénk lenni (és élvezhetjük azok társaságát is, akikét korábban talán nem).”

~ Connirae Andreas a Wholeness Work®-ről ~

Összegyűjtöttem számodra néhány hasznos linket, amelyek segíthetnek neked és könnyen elérhetőek. (Többségük angol nyelvű, de egyes videóknál elérhető az automatikus magyar fordítás a youtube nyelvi beállításoknál.)

Betekintő video, webinár a Wholeness Work-ről Connirae Andreas-szal, egy demoval (Youtube, angol, fordítás elérhető)

Egyszerű vezetett meditácó – Connirae Andreas angol nyelvű meditációja nyomán magyar nyelven (Youtube, magyar)

The Wholeness Work® developed by Connirae Andreas – Official Website (angol)

European Association for The Wholeness Work® – A Wholeness Work® európai egyesületének honlapja (angol, német)

A Wholeness Work® további szintjei és tréningei

További betekintő anyagok (magyar)

Ha bármilyen kérdésed van a Wholeness Work®-kel kapcsolatban, keress bizalommal.


ACC, Business & Sport Coach, Points of You® Practitioner, The Wholeness Work® Trainer, Core Transformation® Coaching, Hatha jógaoktató

A Wholeness Work® az első pillanattól kezdve különleges és meghatározó része az életemnek. Szerencsésnek tartom magam, hogy az alkotótól, Connirae Andreastól tanulhattam meg és a hivatásom és a mindennapjaim részévé váltak ezek a gyönyörű gyakorlatok. A Wholeness Work® életút is egyben. Folyamatos fejlődés és felfedezés. Mindig keresem a lehetőségeket, hogy újabb mélységeit tapasztaljam meg és tudjam átadni ezeknek a folyamatoknak. Rendszeresen részt veszek a Wholeness Work® újabb tréningein és a nemzetközi gyakorló- és konzultációs csoportokban is. Örömmel tölt el, hogy coachként és az anyagok fordítójaként is jelentős szerepem volt abban, hogy a Wholeness Work® 2021. elejétől immár magyar nyelven is elérhetővé vált, valamint első magyar Wholeness Work® trénerként másokat is bevezethetek és támogathatok ezekben a gyönyörű folyamatokban.

A mozgás gyermekkorom óta meghatározó az életemben, rengeteget táncoltam, több sportot kipróbáltam, majd 7 éve rátaláltam a jógára. Megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy nem kellett a tökéletességet hajszolnom, mert sikerült megtapasztalnom, hogy a jóga valóban mindenki számára elérhető, testalkattól, hajlékonyságtól függetlenül. Bárki megtalálhatja a számára természetes irányvonalat és a megfelelő ászana variációt amiben jól érzi magát. Amióta a saját gyakorlásomban összekötöttem a jógát a Wholeness Work® gyakorlásommal, sokkal mélyebben és teljesebben tudok kapcsolódni úgy a mozgáshoz, mint a blokkok kioldásához és a jelenlét, tudatosság megteremtéséhez.

Célom, hogy a Wholeness Work® mennél több emberhez elérjen, és a benne rejlő szeretettel és békével tudja gazdagítani az életüket és mindazt a kölcsönös, teremtő erőt és energiát, amivel egymáshoz kapcsolódunk, amivel egymás életére hatunk nap, mint nap.


I. csomag

Wholeness Yoga teljes csomag
 • 2 nap Wholeness Work® tréning
 • 1 nap Wholeness és yoga gyakorló nap
 • Gyakorló csoport
 • Élő online + személyes
REGISZTRÁCIÓ

II. csomag

Wholeness Yoga online csomag
 • 2 nap Wholeness Work® tréning
 • 4 óra egyéni konzultáció yogával
 • Gyakorló csoport
 • Élő online
REGISZTRÁCIÓ

III. csomag

Csak a Wholeness Work alaptréning
 • 2 nap Wholeness Work® tréning
 • (yoga nélkül)
 • Gyakorló csoport
 • Élő online
REGISZTRÁCIÓ

Árak és kedvezmények

 • Árak:
  • I. csomag: 160.000 Ft, II. csomag: 160.000 Ft, III. csomag: 115.000 Ft
 • Kedvezmények 2023. február 10-ig történi regisztrációval:
  • Koránkelő kedvezmény a III. csomagra: -20%
  • Kedvezmény a Wholeness Work® II. és III. szintjére: -20%
 • Tanúsítvány: a Wholeness Work® alaptréningen való részvételedről (1.-2. nap) a tréning végén nemzetközi tanúsítványt kapsz. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001352
Henrik a Wholeness I-III. workshopban tapasztalt folyamatiról

„Sokkal többet vagyok jelen, a Tudatos Jelenlétemmel a környezetemben. A múltkor, nyitott szemmel csináltam és úgy is működik. Élesebben látsz és hallasz. Sokkal többször figyelek arra, hogy jó akkor most álljunk meg egy pillanatra, legyünk tudatosan jelen és akkor, hogy néz ki ez a szituáció úgy. És ezt tényleg be lehet húzni bárikor, bármilyen állapotban.”

Nikolett a Wholeness I-III. workshopban tapasztalt folyamatiról

„Amiért tetszik a Wholeness, az a gyorsasága, egyszerűsége és az a mérhetetlen nagy szeretet és megengedés, amit közben tapasztalok.Nem kell gondolkozzam azon, hogy vajon ki, miért, hol, mikor tett vagy nem tett valamit, ami nekem így vagy úgy esett és amiért én most viselkedem valahogyan, ha valaki nyomkodja a gombjaimat… Csak arra van szükség, hogy érezzem azt, ahogyan most vagyok. A többin pedig szeretetteljesen, megértően és türelmesen végig vezetnek.”

Kata a Wholeness I-II. workshopban tapasztalt folyamatiról

„A béke és a nyugalom, mindegyik folyamat végén megvolt. És nekem leginkább erre van szükségem. Hogy harmóniát érezzek magam körül, és békét. Minden alkalommal olyan belső békét éreztem, amit még egyetlen eszközzel vagy folyamattal sem. Mintha akadályokat rúgnék le és sokkal könnyedebb lenne tovább haladni, mert azt érzem nem fáj, hogy nem fáj, hogy könnyű a testem, a lelkem, minthogyha le lennének szedve rólam súlyok.”


Még több élményből inspirálódnál? Itt olvashatsz történeteket és további érdekességeket a Wholeness Work® folyamatinak varázsáról!

A Wholeness alaptréning után…

 • Jelentős kedvezmények, ha korábban már részt vettél valamelyik Wholeness workshopon, és ismételni szeretnél.
 • Ingyenes gyakorló és csoportos meditációs alkalmakon való részvétel
 • Fejlődési lehetőség:
  • részvétel a Wholeness Work® II. szintjén, melyről szintén tanúsítványt kapsz – bővebben itt
  • The Wholeness Work® Coach nemzetközi tanúsítvány megszerzése – bővebben itt
 • Ha már legalább a II. szinten is részt vettél, lehetőséged van jelentkezni a haladó gyakorló csoportba, ahol saját gyakorlatodhoz kaphatsz további támogatást. Ez a hat alkalmas, intenzív coaching program azok számára indul, akik
  • frissíteni szeretnék meglévő tudásukat és/vagy
  • napi gyakorlatként végzik a Wholeness folyamatokat, és/vagy
  • a saját gyakorlatuk mellett ügyfelekkel is dolgoznak és szeretnék naprakészen tartani tudásukat.
  • A heti online találkozók 90 percesek.
  • Elsősorban az egyéni gyakorlatokon van a hangsúly, valamint egy-egy mini demo vagy vezetett csoportos gyakorlattal is gazdagodik a közös munka.

  Érdekelnek a gyakorló csoportok

Kovács Márta, életút konzulens, coach a Wholeness gyakorló csoportról

„Részt vettem Havasi Krisztina Wholeness gyakorló workshopján. Naponta végeztük célirányosan a gyakorlatokat, mindenki a saját életében jelentkező problémákra nézett rá Wholeness Work® módszerrel. Naponta reportot írtunk a saját folyamatunkról, kérdéseket tettünk fel.

Kriszti mélyen empatikusan akár naponta is megválaszolta a kérdéseket és javaslatokat tett a következő folyamatokra. Teljes mértékben biztos kezekben és biztonságosan éreztem magam, mintha jelen lenne, úgy segítene. Jó érzés volt, hogy a háttérből mindig segített, ötleteket adott. Hetenként megbeszéltük a tapasztalatokat, amelyből sokat tudtam tanulni. Itt lehetőség volt arra is, hogy az ügyfeleimnél jelentkező problémákra kérjek módszerajánlást, javaslatot.

Úgy érzem a módszer elsajátításához nagy szükség volt erre a 6 hétre. Több apróságra, tévedésre derült fény, amelyet helyre tettünk, így hatékonyabban tudom segíteni a saját folyamataimat és az ügyfelekét is.

Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik már belekóstoltak ebbe a módszerbe.”


Ha szeretnél értesülni a következő workshopokról és érdekességekről, itt fel tudsz iratkozni a hírlevélre!

Milyen életminőség jut eszedbe a képekről?