The Wholeness Work® - Gyakorló csoportok

The Wholeness Work® – Gyakorló csoportok

Ingyenes havi Wholeness Work® gyakorló alkalmak

Havonta egyszer megnyitom nektek a Zoomot, hogy egymással tudjatok gyakorolni. Van, akinek könnyebb, ha vezetik, és lehet, hogy van köztetek olyan, aki szeretné a vezetést is gyakorolni biztonságos közegben. Az alkalmak 90 percesek, de ha egy folyamat hosszabbra nyúlik, továbbra is nyitva hagyom nektek a szobákat.

A részvétel ingyenes, csupán egy regisztráció, hogy itt lehess.

Időpont: általában a hónap első vasárnapja, 18:00-19:30.

Helyszín: Online – Zoom

Következő alkalom: 2022. január 9. vasárnap, 18:00-19:30

Gyakorlás egyénileg

Ha egyénileg szeretnél gyakorolni és partnert találni, az alábbi linken csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz és alakuló közösséghez.

Intenzív haladó gyakorló csoport

Gyakorló csoport azok számára, akik szeretnék intenzíven és még mélyebben gyakorolni a Wholeness Work® folyamatait, valamit útmutatást kapni a hatékonyabb belső munkához. Az egyhónapos „kihívás” vagy inkább elköteleződés sokban hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyebben megtanulja a rendszered a folyamatot és önmagától is jelezni tudja Neked, mire van szüksége. És, nem utolsó sorban, hogy Te is könnyebben észre vedd ezeket a jelzéseket, és hatékonyan fel tudd építeni a saját gyakorlatod, ezáltal pedig, ha ügyfelekkel is dolgozol, az övékét is. Ezekben a folyamatokban a hangsúly az saját egyéni életutadon és gyakorlataidon van.

Mit adhat Neked ez a néhány hét?

  • Folyamatos mentor támogatást kapsz a gyakorlatodhoz ezekben a hetekben.
  • További Wholeness® alaptételeket és folyamatokat ismerhetsz meg, amelyekkel a workshop során talán még nem találkoztál.
  • A rendszered olajozottabban működhet, nyitottabbá válhatsz a jelzésekre. Akkor is hatékony, ha esetleg eddig nehezebben találtál meg egy-egy „Én”-t.
  • Felfedezheted hányféleképpen közelíthetsz meg egy-egy élethelyzetet, napi szituációt és hogyan használhatod tudatosan a különböző gyakorlatokat.
  • Könnyebben eligazodhatsz a vegyes, bonyolultabb folyamatokban és változatosabban alkalmazhatod őket.
  • A saját gyakorlataid nyomán fejlődhet az ügyfelekkel való munkád is.
  • Valamint inspirációt is kaphattok egymástól, a csapattól.

I. KÖR

Ha már elvégezted a Wholeness Work® I. és II. szintjét. Az egyszerűbb Wholeness Work® folyamatokon lesz a hangsúly.

Ár: 26.000 Ft (aam)

Időpont: 2022. március 3. – április 7.

II. KÖR

Ha már elvégezted a III. szintet is. Ebben a folyamatban a komplexebb Wholeness Work® folyamatokon lesz a hangsúly.

Ár: 30.000 Ft (aam)

Időpont: 2022. január 6. – február 10.

Időbeosztás:

  • Mindegyik kör 5 hét,
  • 6 alkalommal találkozunk (90 perc),
  • Helyszín: Online – Zoom.

A következő alkalmakról és tematikáról a havi hírlevélből értesülhetsz.

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Szeretettel várlak!


„Részt vettem Havasi Krisztina Wholeness gyakorló workshopján. Naponta végeztük célirányosan a gyakorlatokat, mindenki a saját életében jelentkező problémákra nézett rá Wholeness Work módszerrel. Naponta reportot írtunk a saját folyamatunkról, kérdéseket tettünk fel. Kriszti mélyen empatikusan akár naponta is megválaszolta a kérdéseket és javaslatokat tett a következő folyamatokra. Teljes mértékben biztos kezekben és biztonságosan éreztem magam, mintha jelen lenne, úgy segítene. Jó érzés volt, hogy a háttérből mindig segített, ötleteket adott. Hetenként megbeszéltük a tapasztalatokat, amelyből sokat tudtam tanulni. Itt lehetőség volt arra is, hogy az ügyfeleimnél jelentkező problémákra kérjek módszerajánlást, javaslatot. Úgy érzem a módszer elsajátításához nagy szükség volt erre a 6 hétre. Több apróságra, tévedésre derült fény, amelyet helyre tettünk, így hatékonyabban tudom segíteni a saját folyamataimat és az ügyfelekét is.

Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik már belekóstoltak ebbe a módszerbe.”

~ Kovács Márta, életút konzulens, coach, eletutkonzultacio.hu, a Wholeness gyakorló csoportról ~


A Wholeness Work®-ről és további érdekességekről itt olvashatsz bővebben is:

Ha a későbbiekben is szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, eseményekről és érdekességekről, a Palackpostára itt tudsz feliratkozni: Palackposta