The Wholeness Work® - Gyakorló csoportok

The Wholeness Work® – Konzultáció és gyakorló csoportok

Havi Wholeness Work® konzultációs csoport

Havonta egyszer csoportos foglalkozás Zoomon, azok számára, akik legalább a II. szintet elvégezték. Lehetőségetek van kérdezni a saját gyakorlatotokkal kapcsolatban, valamint szupervízióra is nyílik alkalom. Olykor mini demóra és vezetett meditációra is juthat idő. Az alkalmak 90 percesek, a regisztráció a 3 hónapos blokkra történik.

Helyszín: Online – Zoom

Ár: 18.000 Ft (aam) – 3 alkalom

Következő blokk időpontjai:

 • 2022. szeptember 12., hétfő, 18:00-19:30
 • 2022. október 10. hétfő, 18:00-19:30
 • 2022. november 15. kedd, 18:00-19:30

Gyakorlás egyénileg

Ha egyénileg szeretnél gyakorolni és partnert találni, az alábbi linken csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz és alakuló közösséghez.

Intenzív haladó gyakorló csoport

Gyakorló csoport azok számára, akik szeretnék intenzíven és még mélyebben gyakorolni a Wholeness Work® folyamatait, valamit útmutatást kapni a hatékonyabb belső munkához. Az egyhónapos „kihívás” vagy inkább elköteleződés sokban hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyebben megtanulja a rendszered a folyamatot és önmagától is jelezni tudja Neked, mire van szüksége. És, nem utolsó sorban, hogy Te is könnyebben észre vedd ezeket a jelzéseket, és hatékonyan fel tudd építeni a saját gyakorlatod, ezáltal pedig, ha ügyfelekkel is dolgozol, az övékét is. Ezekben a folyamatokban a hangsúly az saját egyéni életutadon és gyakorlataidon van.

Mit adhat Neked ez a néhány hét?

 • Folyamatos mentor támogatást kapsz a gyakorlatodhoz ezekben a hetekben.
 • További Wholeness® alaptételeket és folyamatokat ismerhetsz meg, amelyekkel a workshop során ilyen formában még nem találkoztál.
 • Mini demók és vezetett csoportos gyakorlatokkal gazdagodhat az élményed.
 • A rendszered olajozottabban működhet, nyitottabbá válhatsz a jelzésekre. Akkor is hatékony, ha esetleg eddig nehezebben találtál meg egy-egy „Én”-t.
 • Felfedezheted hányféleképpen közelíthetsz meg egy-egy élethelyzetet, napi szituációt és hogyan használhatod tudatosan a különböző gyakorlatokat.
 • Könnyebben eligazodhatsz a vegyes, bonyolultabb folyamatokban és változatosabban alkalmazhatod őket.
 • A saját gyakorlataid nyomán fejlődhet az ügyfelekkel való munkád is.
 • Valamint inspirációt is kaphattok egymástól, a csapattól.

I. KÖR

Ha már elvégezted a Wholeness Work® I. és II. szintjét. Az egyszerűbb Wholeness Work® folyamatokon lesz a hangsúly.

Ár: 45.000 Ft (aam)

Időpont: HAMAROSAN

II. KÖR

Ha már elvégezted a III. szintet is. Ebben a folyamatban a komplexebb Wholeness Work® folyamatokon lesz a hangsúly.

Ár: 55.000 Ft (aam)

Időpont: HAMAROSAN

Időbeosztás:

 • Mindegyik kör 5 hét,
 • 6 alkalommal találkozunk (90 perc),
 • Helyszín: Online – Zoom.

A következő alkalmakról és tematikáról a havi hírlevélből értesülhetsz.

 

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Szeretettel várlak!


„Részt vettem Havasi Krisztina Wholeness gyakorló workshopján. Naponta végeztük célirányosan a gyakorlatokat, mindenki a saját életében jelentkező problémákra nézett rá Wholeness Work módszerrel. Naponta reportot írtunk a saját folyamatunkról, kérdéseket tettünk fel. Kriszti mélyen empatikusan akár naponta is megválaszolta a kérdéseket és javaslatokat tett a következő folyamatokra. Teljes mértékben biztos kezekben és biztonságosan éreztem magam, mintha jelen lenne, úgy segítene. Jó érzés volt, hogy a háttérből mindig segített, ötleteket adott. Hetenként megbeszéltük a tapasztalatokat, amelyből sokat tudtam tanulni. Itt lehetőség volt arra is, hogy az ügyfeleimnél jelentkező problémákra kérjek módszerajánlást, javaslatot. Úgy érzem a módszer elsajátításához nagy szükség volt erre a 6 hétre. Több apróságra, tévedésre derült fény, amelyet helyre tettünk, így hatékonyabban tudom segíteni a saját folyamataimat és az ügyfelekét is.

Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik már belekóstoltak ebbe a módszerbe.”

~ Kovács Márta, életút konzulens, coach, eletutkonzultacio.hu, a Wholeness gyakorló csoportról ~


 

A Wholeness Work®-ről és további érdekességekről itt olvashatsz bővebben is:

 

Ha a későbbiekben is szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, eseményekről és érdekességekről, a Palackpostára itt tudsz feliratkozni: Palackposta