Webinár - The Wholeness Work® Connirae Andreas-szal

Webinár – The Wholeness Work® Connirae Andreas-szal

Találkozás a The Wholeness Work® alkotójával

„Annak a jóllétnek az érzése, ami ebből a folyamatból megérkezik hozzád, nem kötődik sem a sikerhez, sem a megfelelő kapcsolat meglétéhez. És mégis, mikor ebből a fajta egyedi, önazonos jóllét érzéséből éljük a napjainkat, az élet hajlamos jobban alakulni. Természetesebb módon veszünk részt a világ mozgásában, és könnyebben tudunk kapcsolódni azokhoz az emberekhez, akiknek a közelében szeretnénk lenni (és élvezhetjük azok társaságát is, akikét korábban talán nem).”

~ Az alkotó: Dr Connirae Andreas gondolatai a The Wholeness Work®-ről ~

A Wholeness Work® az NLP, a pszichológia és a keleti spiritualitás alapjaira épülve az egyik legszeretetteljesebb és leggyengédebb módszer, amely gyakorlati szempontból teszi lehetővé a személyes fejlődést a legmélyebb szinteken. Sok életterületen jelentkezhetnek egy-egy Wholeness Work® folyamatnak a hatásai. Problémákat oldunk meg vele. Problémákat, melyekkel talán már régóta küzdünk, mégis a Wholeness Work® ennél sokkal mélyebben hat, mélyebb változást idéz elő, mint amit eddig lehetségesnek tartottunk. Mégis… bár különösen hangzik… a problémák kioldása ebben a folyamatban tulajdonképpen mellékhatása annak a psziché legmélyebb rétegeit elérő relaxációnak, amit a gyakorlatok lehetővé tesznek.

Mindegyik belső munka, amit akár a magánéletünkkel, akár a munkánkkal kapcsolatban végzünk el és dolgozunk át magunkban egy-egy Wholeness Work® gyakorlattal, kölcsönösen hathat a másik területre is. Az ember, mint holisztikus egység (test-elme-lélek) jelenik meg a folyamatokban. Nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban lehetünk jelen a mindennapokban és egyszer csak azt vesszük észre, hogy a korábbi stresszválaszt kiváltó „nyomógombok” hatásai csökkennek vagy akár el is tűnnek és a dolgok sokkal jobban és könnyebb alakulnak az életünkben.

Abban a pillanatban, hogy megtapasztaljuk a teljes tudatos jelenlétet magunkban, kioldjuk a belső szeparációt, ami egy-egy viselkedés mintát, vagy (negatív/pozitív) érzelmet, esetleg stresszválaszt fenntart, és ebből a nyitott állapotból érzékeljük önmagunkat, és a minket körülvevő világot, nem csak a gyógyulás válik elérhetővé, hanem könnyebbé válik más emberek elfogadása is, meglátva bennük is a teljességet, vagy éppen a sérülékenységet. Segít kialakítani az élet minden területét átható tudatosságot, figyelni önmagunkra, a saját szükségleteinkre, miközben figyelembe tudjuk venni mások igényeit is.

Connirae a Wholeness Work®-kel megtalálta azt a megoldást, hogyan lehet elérni ezt – az „ego” feloldását, szeretetteljes és békés módon; ezáltal generálva a mély változást. Talán nem mindenkivel kapcsolódik ez a módszer, és nem is varázspirula, mégis ha benned megmozgat valamit, érdemes lehet esélyt adnod neki, magadnak, hogy megtapasztald a teljességet, amit behozhat az életedbe.

Sokan már az első kétnapos tréning után jelentős változásokat tapasztalnak:

 • mély relaxációt és az idegrendszer újra hangolását tapasztalják,
 • olyan problémák oldódnak meg, amik addig lehetetlennek tűntek
 • javul az alvásminőségük
 • kioldódnak a kapcsolati nyomógombok,
 • természetes módon elkezdik másként látni önmagukat és másokat, nagyobb empátiával és megértéssel kezdik kezelni a felmerülő problémákat,
 • több energiával élik a napjaikat.

Az módszer alkotója Dr Connirae Andreas ebben a videóban betekintést nyújt ebbe a rendkívüli folyamatba, mely már sokaknak hozott pozitív fordulatot és változtatta meg az életét. Köztük nekem is. És mi lehetne hitelesebb bemutatása a Wholeness Work®nek, mint magának az alkotónak a szavai.

Mivel találkozhatsz ebben a 75 percben?

 • Connirae bevezetőjével, és a Wholeness Work® kialakulásának rövid történetével,
 • rövid áttekintéssel a technika pszichológiai és spirituális hátteréről,
 • egy csoportos felfedező gyakorlattal az „ego”, vagyis az „én” elengedéséről és a Tudatos Jelenlét (Awareness) megtapasztalásáról.
 • a nonduális szemléletről, és a belső szeparációink feloldásáról.
 • Követheted ahogy Connirae végig vezeti az egyik résztvevőt az alapfolyamaton (amit a WW I. szintjén már az első napon megtanulhatsz és gyakorolhatsz).
 • Kérdések és válaszok: a gyakorlatok hatásairól, spiritualitásról, mindfulnessről, megvilágosodásról, személyes fejlődésről.

A webinár angol nyelvű, de elérhető a videóhoz a felirat, valamint annak automatikus magyar fordítása, egész jó minőségben. (Felirat beállítása a videó jobb alsó sarkában a „CC” gombra kattintva, kapcsold be! Ezután a nyelv beállítása, a mellette lévő fogaskerék, beállítások gombra kattintva: „CC – Subtitles/CC” menüt válaszd ki, majd kattints az „Auto Translate”-ra, és válaszd ki „Hungarian/Magyar” feliratot!)

A videót készítette: Dr Connirae Andreas, További források: AndreasNLP.com, thewholenesswork.org – Connirae személyes történetét saját tollából, a hivatalos honlapján itt olvashatod. © 2007-2023 The Wholeness Work® developed by Dr Connirae Andreas

„Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában.

Mintha bele nőnék a saját bundámba/szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet “felelősséget hárítani”, mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.”

~ Gábor Nikolett, az egyéni Wholeness Work® coaching folyamatunkról ~

Ha többre vagy kíváncsi és személyesen szeretnéd kipróbálni a Wholeness Work®-öt, itt bővebben is olvashatsz az egyéni folyamatokról és a négy szinten elsajátítható gyakorlatokról, tréningekről is. Keress bizalommal egy beszélgetésre és foglalj időpontot egyéni konzultációra! A hírlevélre itt tudsz feliratkozni.