The Wholeness Work® - Nyílt est és webinár

A Wholeness Work® az NLP és a keleti spiritualitás alapjaira épülve az egyik legszeretetteljesebb és leggyengédebb módszer, amely gyakorlati szempontból teszi lehetővé a személyes fejlődést a legbelsőbb szinteken. Sok ember életére van transzformatív hatással: segít a kapcsolati nehézségek megoldásában, a nehéz, fájdalmas érzelmek és a negatív gondolatok kezelésében nagyon sok élethelyzetben. Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is, ahol a lélek és a mindennapok is egyre könnyebbé válnak. Ajándékozz magadnak egy különlegesen csodálatos eszközt, amivel elérheted, hogy könnyebben alakuljanak a dolgaid és jól érezd magad a bőrödben!

Mit tapasztaltak azok, akik már kipróbálták és napi szinten is használják a Wholeness® folyamatokat?
 • Olyan problémák és elakadások oldódtak meg, amelyeket addig túl nehéznek, van reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
 • a jóllét érzése töltötte el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
 • mély relaxációt tapasztaltak,
 • sokkal könnyebben és természetes módon fértek hozzá a saját belső bölcsességükhöz, humorérzékükhöz és kreativitásukhoz, ezáltal a saját megoldásaikhoz,
 • szeretetteljesen, empátiával tudtak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz.

A folyamatok hatására fejlődhet az érzelmi intelligenciát, finomodik és érzékenyebbé válik az intuíciód, mélyülhet az önismereted és könnyebben észre veheted a lehetőségeidet és hozzáférhetsz az erőforrásaidhoz is.

Ha mozgással, jógával vagy tánccal is foglalkozol és kíváncsi vagy, hogyan tudnál tudatosabban bánni a testeddel, növelni a jelenléted és ellazítani a görcsös pontokat, egy új technikát ismerhetsz meg, amiben testérzetekkel is tudsz dolgozni.

A 2022. augusztus 23.-án induló I. szintű tréning alapgyakorlatai során olyan témákat érintünk, mint:

 • a problémákkal, nehéz élethelyzetekkel kapcsolatos reakcióink feloldása,
 • érzelmi reakciók kioldása,
 • meditáció, relaxáció és a pihentető alvás,
 • megfeleléssel, bűntudattal, szégyennel, és a „nem vagyok elég jó” érzéseivel kapcsolatos megélések átformálása,
 • a hiány, veszteség vagy üresség érzéseinek feloldása és átformálása,
 • a kapcsolatinkban lévő beteljesületlen elvárások kezelése.
A tréning 5 alkalmas csoportos coachingból és 3 vezetett gyakorlásból áll; valamint a módszer alkotója, Dr. Connirae Andreas által gondosan kidolgozott tematikát és struktúrát követi. A használt anyagok fordításai az ő engedélyével készültek.
 
A webináron betekintést nyerhetsz ebbe az úttörő módszerbe és a következő tréningről is mesélek majd. Egy rövid demóban, vezetett csoportos gyakorlatban ki is próbáhatod, hogyan haladunk ezekben a folyamatokban.
 
Nincs szükség előképzettségre, csupán nyitottságra önmagad és a saját fejlődésed felé. A gyakorlatokat alkalmazhatod csak magadon, önállóan, és ha szeretnéd, másokat is vezethetsz ezekben a folyamatokban.
Amennyiben ügyfelekkel is dolgoznál, lehetőséged van The Wholeness Work® Coach tanúsítványt szerezni a The European Association for The Wholeness Work® egyesülete által meghatározott képesítési rendszerben, valamint tagja lehetsz az Egyesületnek is. (A Coach fejlődési útról itt, az Egyesület munkájáról pedig itt olvashatsz bővebben.) A webináron ezt a fejlődési utat is érinteni fogjuk.
 

A WEBINÁR IDŐPONTJA

 • 2022.augusztus 9., kedd, 18:00-19:00

HELYSZÍN

 • Online – Zoom

A webináron való részvétel ingyenes. A regisztrációs lapon kiválaszthatod melyik alkalmon szeretnél részt venni. Ezt követően érkezik hozzád egy megerősítő e-mail, majd a webinár előtt pár nappal elküldöm Neked a Zoom belépési linket, amelyen csatlakozni tudsz.

Kérlek, hogy pontosan érkezz, mert utána és különösen a demo gyakorlat alatt nem tudlak majd beengedni a közös térbe!

Szeretettel várlak!

 

REGISZTRÁCIÓ

  MELYIK ALKALOMRA JELENTKEZEL?

  Helyszín: Online - Zoom

  captcha

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com