The Wholeness Work® - Haladó - III. szint

Az eddigi folyamatok után még mélyebbre merülhetsz a belső világodban, és megtanulhatod hogyan variálhatod az egyes gyakorlatokat, miközben az élmények lenyomatainak legmélyebb struktúráival dolgozhatsz.

A tréningek tematikája egymásra épül! Akkor jelentkezz a III. szintre, ha az I. és II. szintű tréningen már részt vettél és már rendszeresen gyakorlod a Wholeness Work® folyamatait. A belső rendszerednek szüksége van rá, hogy ismerje a metódust mielőtt a haladó folyamatokat is megmutatod neki.

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

  • Online, élő, csoportos coaching. Mindegyik napon: 17:00-20:00 között.
  • Jegyzet és munkalapok
  • 2 vezetett gyakorlás. Mindegyik napon: 18:00-19:30.

TEMATIKA

Reakciók és érzelmi válaszok integrációja a folyamatok során tapasztalhattad, hogy olykor felbukkannak reakciók egy-egy lépésnél. Megtanulhatod hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, hogy a Tudatos Jelenlétbe való integráció még teljesebb legyen. Hasznosnak fogod találni mikor magadat vagy másokat vezetsz a folyamatban.

Polaritásokaz ellentétekkel, polaritásokkal való munka. Ha van egy negatív pólus akkor, kell lennie egy pozitív oldalnak is. Kettős érzések, kétértelmű helyzetekben lehet a segítségedre ez a folyamat.

Megküzdési stratégiák felfedezése, integrálása. – Helyzetekben, amikor az egyik pillanatban még minden rendben volt, de a következőben már felborult benned az egyensúly.

Wholeness álomfolyamat – hogyan használhatod az álmokat a tudattalan folyamatok mélyszintű integrációjához. Az álmokban tudattalanunkból megjelenő képek segítségével dolgozunk az élményeink feloldásán. Ezek az álmok lehetnek egyszeri negatív vagy pozitív töltetűek, vagy akár visszatérő álmok is. A nyomasztó álmok keltette érzéseket is fel tudod oldani.

A „hol állok” folyamat finomhangolása – a II. szinten tanult rész, az erőforrásokban gazdag hely felfedezésének folytatása: még mélyebb változás és integráció, az érzékelési csatornák felfedezése.

A játszmák – hogy formáljuk át és oldjuk ki a tudatos és tudattalan játszmáinkat. Az évek során már kisgyermekként megtanultuk, ahhoz, hogy elérjünk vagy megkapjunk valamit, bizonyos dolgokat meg kell tennünk. Ez a végkifejlet, a játszma nyeresége, lehet érzelmi vagy akár tárgyi is. (Lásd a tranzakcióanalízis elméletét, Eric Berne nyomán az „Emberi játszmákat”.) Alkalmazhatod ezt a folyamatot olyan helyzetekben is, amikor védekezésre kényszerülsz, meg akarsz győzni valakit az igazadról, vagy csalódott vagy egy válaszban, amit egy helyzetben kaptál – mondhatnánk, „a játék kimenetele nem úgy alakult, ahogy vártad”.

A Wholeness Work® alkotója Dr. Connirae Andreas, a használt anyagok fordításai az ő engedélyével készültek.

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Műhely időpontjai – 2023. február:

  • 2023. március 17. (péntek) – 7 óra + szünetek
  • 2023. március 18.  (szombat) – 7 óra + szünetek

Vezetett gyakorlás:

  • 2023. március 20. (hétfő) – 1,5 óra
  • 2023. március 21. (kedd) – 1,5 óra
  • 2023. március 24. (péntek) – 1,5 óra
 

Teljes ár: 128.000 Ft

Early bird korán kelő kedvezmény: 2023. január 15-ig: 85.000 Ft (aam)

Helyszín: Online – Zoom

Kedvezmények

  • I-III. szint együtt: -20%

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001352

 

A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.