The Wholeness Work® - Haladó - II. szint

Az első szint után, most tovább mélyítheted az eddigi gyakorlataidat, és több kérdésre is választ találhatsz. Az első szinten tapasztaltakra építünk ebben a csoportos coachingban.

Magabiztosabbá válhatsz, hogy mikor melyik folyamatot alkalmazd, és hogyan kezeld hatékonyan a saját gyakorlatod során felbukkanó reakciókat.

Ha ügyfelekkel dolgozol, új szempontokat és hatékony szemléletmódot találhatsz. Tágabb látókörrel vezethetsz másokat is ezekben a folyamatokban.

A tréningek tematikája egymásra épül! Akkor jelentkezz a II. szintre, ha az I. szintű tréningen már részt vettél és néhány hete már rendszeresen gyakorlod a Wholeness Work® folyamatait. A belső rendszerednek szüksége van rá, hogy ismerje a metódust mielőtt a haladó folyamatokat is megmutatod neki.

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

  • Online, élő, csoportos coaching. Mindegyik napon: 17:00-20:00 között.
  • Jegyzet és munkalapok
  • 2 vezetett gyakorlás. Mindegyik napon: 18:00-19:30.

TEMATIKA

Életút” – csoportos gyakorlat, védekezési stratégiák felfedezése

Szerepek és identitások átformálása vagy/és integrálása – segít teljesebben megélni az életszerepeket, amelyekben működünk, és finomhangolhatjuk meglévő tulajdonságainkat is. (pl. az “anya”/”apa”, a “coach”, a “kedves”, a “türelmes”, a “sportoló”, stb.)

Az „elengedés” folyamatakötődés és ellenszenv feloldása: helyzethez, emberhez való viszonyulások, kettős érzésekkel való munka. Amikor magadban vagy másban felfedezed a szeretem-nemszeretem dolgokat. Olyan helyzetekben is használhatod, amikor van egy terved, célod, és hatékonyan szeretnéd elérni azt. Görcsök és izmozás nélkül.

Nézőpont felfedezésea látószög és érzékelés sugarának tulajdonságai

A „Hol állok?” részaz erőforrásban gazdag hely megtalálása

Az „engem” integrációjaÖnmagunkkal, mint az élmények tárgyával való munka első része. Azok a helyzetek, amikor valamilyen módon elszenvedője vagy az eseményeknek. (pl. „Megbántottál engem”)

A „másik” integrációja (és a belső energetikai kapcsolódás megtalálása.) – az önmagunkkal, mint az élmények tárgyával való munka második része.

Az “Én nem vagyok ilyen!” és “Ez nem az enyém!” jellegű reakciók kezelése és kioldása.

A Wholeness Work® alkotója Dr. Connirae Andreas, a használt anyagok fordításai az ő engedélyével készültek.

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Műhely időpontjai – 2023. március:

  • 2023. március 17. (péntek) – 7 óra + szünetek
  • 2023. március 18.  (szombat) – 7 óra + szünetek

Vezetett gyakorlás:

  • 2023. március 21. (kedd) – 1,5 óra
  • 2023. március 24. (péntek) – 1,5 óra
  • 2023. április 3. (hétfő) – 1,5 óra

Teljes ár: 120.000 Ft

Early bird korán kelő kedvezmény: 2023. február 10-ig: -20%

Helyszín: Online – Zoom

Kedvezmények

  • I-II. szint együtt: -20%
  • I-III. szint vagy I-IV. együtt: -20%

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001352

 

 

A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.