The Wholeness Work® - I. szint - Az alapok

A Wholeness Work® az NLP és a keleti spiritualitás alapjaira épülve az egyik legszeretetteljesebb és leggyengédebb módszer, amely gyakorlati szempontból teszi lehetővé a személyes fejlődést a legbelsőbb szinteken. Sok ember életére van transzformatív hatással: segít a kapcsolati nehézségek megoldásában, a nehéz, fájdalmas érzelmek és a negatív gondolatok kezelésében nagyon sok élethelyzetben. Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is, ahol a lélek és a mindennapok is egyre könnyebbé válnak.

A csoportos és páros gyakorlatok váltják egymást ezeken a transzformatív tréningeken. Saját élményeiden keresztül fedezheted fel, hogyan tudod gyengéden, szeretettel és természetesen átformálni az életedben újra és újra felbukkanó problémákat. Erőlködés nélkül találhatsz új, hatékony megoldásokat, amelyek a folyamat hatására természetesen és könnyedén jelennek meg számodra.

A gyakorlatok útmutatását követve könnyen elsajátíthatod ezt a módszert, nincs szükség előképzettségre. A gyakorlatokat alkalmazhatod önmagadon, és akár a napi rutinod részévé is válhat. A Wholeness Work® folyamatos utazás a belső világodban. A teljesség, szeretet és a béke megélésének legmélyebb állapotából segíti a fejlődésed az életed útján. Ha ügyfelekkel is dolgozol, szerezz mennél több tapasztalatot az önmagaddal való munkában mielőtt ügyfeleiddel alkalmazod ezeket a folyamatokat.

HATÁSAI

Már az első alkalmak alatt is olyan pozitív változásokat indíthat el az életedben, mint az:

 • emberi kapcsolatok javulása és azoknak a bizonyos nyomógomboknak kioldása,
 • mély relaxációt és az idegrendszer békés újrahangolását tapasztalhatod,
 • Felfedezheted, hogy az életedben lévő stresszes, nehéz helyzetek, hogyan nyithatnak lehetőséget a mélyből fakadó, természetes belső jólléthez, ami nem függ a külvilágtól.
 • Könnyebben férhetsz hozzá az erőforrásaidhoz, nagyobb kreativitással, humorérzékkel, természetesen találhatsz új megoldásokat.
 • Fejlődhet az önismereted és az érzelmi intelligenciád.
 • Feloldhatod az eddigi gátló viselkedésmintákat, átléphetsz a korlátozó érzelmeken, gondolatokon.
 • Elengedheted a régi sérelmeket és fájó emlékeket, gyengéd, természetes módon.

Az Wholeness Work® I. szintje után még tovább folytathatod ezt a gyengéd, szeretetteljes utat, és megismerheted a haladó Wholeness® folyamatokat is. A tréningek tematikája egymásra épül!

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

 • Személyes csoportos coaching. Mindegyik napon: 9:00-17:00 között (szünetekkel)
 • Jegyzet és munkalapok
 • Vezetett gyakorlás. Mindegyik napon: 18:00-19:30.

TEMATIKA

Alapfogalmak és bevezető gyakorlatok A Wholeness Work® alapvető fogalmait és irányelveit ismerheted meg, amire a többi folyamat is épül. Az „Én” felfedezése egy vezetett csoportos gyakorlatban.

Wholeness Alapfolyamat – Problémák, nehéz helyzetek és negatív élmények átformálására. Erőteljes folyamat, amelyet a nyomasztó érzések feloldásától, egy helyzet/esemény miatti csalódottság vagy bosszankodás feloldásán át, egészen az energiahiányos (pl. “semmihez sincs kedvem”) állapot megszüntetésig nagyon széles skálán használhatsz.

Wholeness meditáció folyamata és a pihentető alvás – Új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp, hogyan használd a Wholeness folyamatot a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat. Azok számára is hasznos lehet, akiknek eddig talán küzdelmes volt a meditatív állapot elérése vagy megtartása.

„Belső autoritás visszaszerzése” folyamat. – Nagyon mély változást lehet elérni olyan témákban, mint a szégyen, bűntudat érzése, és még sok más területen, ahol valamilyen külső és/vagy belső szabályrendszernek való megfelelésnek, alá-fölérendeltségnek van szerepe. Egyes egészségügyi problémák esetében is hasznos lehet. Az énképeden, önmagad elfogadásán, „nem vagyok elég jó” érzéseken, és a másoktól való elvárásokon is tudsz dolgozni ezzel a gyakorlattal.

„Hiányok integrációja” folyamat – fontos, amikor szükséget, veszteséget, gyászt vagy valamiféle hiányt élünk meg. Ha nagyon szeretnél elérni, megkapni valamit, vágysz valamire, ami fontos neked, annak eléréséhez is segítséget nyújthat. A motiváció pozitív irányú átformálását is lehetővé teszi, hogy görcsök nélkül tudj haladni a terveid megvalósítása felé.

A Wholeness Work® alkotója Dr. Connirae Andreas, a használt anyagok és források fordításai az ő engedélyével készültek.

Amennyiben ügyfelekkel is dolgoznál, lehetőséged van The Wholeness Work® Coach tanúsítványt szerezni a The European Association for The Wholeness Work® egyesülete által meghatározott képesítési rendszerben, valamint tagja lehetsz az Egyesületnek is. (A Coach fejlődési útról itt, az Egyesület munkájáról pedig itt olvashatsz bővebben.) Ezen a fejlődési úton ez az első lépés.

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Időpont:

Műhely időpontjai – 2023. február:

 • 2023. február 24. (péntek) – 7 óra + szünetek
 • 2023. február 25. (szombat) – 7 óra + szünetek

Vezetett gyakorlás:

 • 2023. február 27. (hétfő) – 1,5 óra
 • 2023. február 28. (kedd) – 1,5 óra
 • 2023. március 3. (péntek) – 1,5 óra

Teljes ár: 115.000 Ft

Early bird korán kelő kedvezmény: 2023. február 10-ig: -20%

Helyszín: Online – Zoom

Kedvezmények

 • I. szint & II szint együtt: -20%
 • I-III. szint vagy I-IV. szint együtt: -20%

A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod Jelentkezési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást. A változtatás joga fenntartva, valamint a személyes alkalmak, amennyiben az egészségügyi helyzet megkívánja, átkerülnek az online térbe.