The Wholeness Work® - Meditáció Workshop - 2023. április 6.

The Wholeness Work® – Meditáció Workshop

~ A megvilágosodás új útja ~

„Ha Isten azt mondaná: „Rumi tisztelegj mindaz előtt, ami karjaimba vezetett”, akkor nem lenne életemben egyetlen élményem, egyetlen gondolatom, egyetlen érzésem vagy cselekedetem sem, ami előtt ne hajolnék meg.”

~ Rumi ~

Különleges meditációs workshopra invitállak, ahol megismerkedhetsz egy merőben új irányzattal.

Sok meditáció egyenes úton igyekszik eljuttatni az embert a békés, nyugalmi állapotba. Sokaknak ez nem működik, különösen mikor stressz hatása alatt állnak, mivel ekkor sok olyan érzés van jelen, amelyek úgymond „nem nyugodt” érzések. Ennek a „nem nyugodt” állapotnak az élménye nem tud könnyedén egyik pillanatról a másikra eltűnni. Ebben különbözik a Wholeness Work® meditáció, mivel segít felfedezni azokat a belső struktúrákat, amelyek a stresszreakciót létrehozzák és fenntartják. Gyorsan segít elérni az élményeink mélyszintű struktúráit. Ezzel a gyakorlattal ténylegesen megtalálhatjuk a tudattalanban lévő struktúrákat, amelyek létrehozzák és fenntartják a stresszválaszt egy-egy helyzetben. Ez a folyamat könnyen és gyengéden segíti ezek kioldását. 

Ezek a struktúrák mindezidáig a tudatosságon, a tudatos érzékelésünkön kívül estek, mégis ebben a folyamatban könnyen megfigyelhetőek. Amikor felfedezzük és meghívjuk őket az ellazulásra, megtalálhatjuk azt a helyet, ahol lehetővé válik megtapasztalni a békés jelenlétet. Többen tapasztalták, hogy a Wholeness Work® meditáció használata, egyfajta kedves, gyengéd gondoskodást jelent a belső világuknak – nem kell harcolnunk a stresszes érzéseinkkel vagy félelmeinkkel. Üdvözölhetjük őket és valójában ezek mutatnak számunkra utat a békés jelenlét eléréséhez.

Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is, ahol a lélek és a mindennapok is egyre könnyebbé válnak. Ajándékozz magadnak egy különlegesen csodálatos eszközt, amivel elérheted, hogy könnyebben alakuljanak a dolgaid és jól érezd magad a bőrödben!

Ha mozgással, jógával is foglalkozol és kíváncsi vagy, hogyan tudnál tudatosabban bánni a testeddel, növelni a jelenléted és ellazítani a görcsös pontokat, egy új technikát ismerhetsz meg, amiben testérzetekkel is tudsz dolgozni. Alkalmazhatod az órák előtt a megérkezéshez és az óra végi relaxációkor, vagy bármilyen napszakban, amikor szükséged van rá.

The Wholeness Work®

A Wholeness Work® az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) egyik legspirituálisabb módszere, sokban táplálkozik a keleti spirituális tanításokból is, főként Sri Ramani Maharsi tanításaiból. „The New Science of Awakening” – A test és lélek felébredésének új útja. Segít kapcsolódni a velünk született belső, természetes bölcsességékünkhöz. Szeretet, béke, megengedés és meditatív állapot jellemzi ezt a technikát. Harmonikusan tud illeszkedni a jóga felfogáshoz, gyakorlatok elmélyítéséhez, és a tudatosság megteremtéséhez, úgy is hívhatnánk, a „lélek jógája”.

A módszer alkotója Dr Connirae Andreas az első NLP trénerek egyike volt az 1970-es évektől kezdve. Munkássága, és könyvei  (köztük a testvérével társszerzőségben íródott Mély belső átalakulás című, magyar olvasókhoz is eljutott munka) nagy népszerűségnek örvendenek. 

Jelenleg IV szinten és több, mint 20 gyakorlatot sajátíthatsz el a meditációtól kezdve, az érzelmi reakciók kioldásán keresztül egészen a családállításig. A szintek egymásra épülnek. A felhasznált anyagok és források fordításai az alkotó engedélyével készültek. Betekintőt és bővebben a Wholeness Work® és a jóga kapcsolatáról, workshopokról itt olvashatsz. 

Mit tapasztaltak azok, akik rendszeres Wholeness Work® gyakorlók:

 • olyan problémák és elakadások oldódtak meg, amelyeket addig túl nehéznek, vagy reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
 • a jóllét érzése töltötte el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
 • mély relaxációt tapasztaltak, az idegrendszer újrahangolását,
 • aktívabban vettek részt a mindennapokban,
 • javult az alvásminőségük, a fizikai aktivitásuk,
 • sokkal könnyebben és a természetes módon fértek hozzá a saját belső bölcsességükhöz, humorérzékükhöz és kreativitásukhoz, ezáltal a saját megoldásaikhoz,
 • szeretetteljesen, empátiával és elfogadással tudtak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz,
 • valamint fejlődött az érzelmi intelligenciájuk és rezilienciájuk a mindennapokban és a belső megéléseikben is.

Habár testérzetekkel is tudunk dolgozni, és jótékony hatásai között szerepelnek többek között a migrén és a stressz tüneteinek csökkenése is, a módszer nem helyettesíti a szakorvosi, egyéb gyógyászati és terápiás kezelést!

Betekintő

Ebben felvételben találsz egy rövid bevezetőt a Wholeness Work®-be és végig követhetsz egy vezetett meditációt. Néhány alapinstrukciót is találsz, hogy magadon kipróbáld a folyamatot. Kérlek, hogy teljesen friss szemmel és nyitottsággal hallgasd, mert lehet, hogy nem fog hasonlítani semmilyen meditációhoz, amivel eddig találkoztál. : ) A workshopon természetesen ennél még mélyebbre megyünk.

Kérem a betekintőt – The Wholeness Work® vezetett meditáció

A WORKSHOP RÉSZLETEI

TEMATIKA

 • Wholeness alapfogalmak és bevezető gyakorlat
 • Wholeness meditáció folyamata és a pihentető alvás – Új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp, hogyan használd a Wholeness folyamatot a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat. Azok számára is hasznos lehet, akiknek eddig talán küzdelmes volt a meditatív állapot elérése vagy megtartása.
 • Demo
 • Páros gyakorlás
 • A workshop előtt e-mailen megkapod a jegyzeteket és munkalapot, melyeket a használni fogunk, és később az önálló gyakorlásban is segítségedre lesznek. (Érdemes kezdés előtt kinyomtatnod őket.)

HELYSZÍN

 • Online – Zoom: így azok számára is elérhető a workshop, akik nem Budapesten laknak és másként nem tudnának csatlakozni.

IDŐPONT

 • 2023. április 6., csütörtök: 18:00-21:00
 • Arra figyelj, hogy ebben az időpont nyugalom és csend legyen körülötted, így könnyebb lesz a gyakorlás.

ÁR

 • Teljes ár: 28.000 Ft
 • Helyett most kedvezményes bevezető áron: 15.000 Ft

REGISZTRÁCIÓ

A WHOLENESS WORK® MEDITÁCIÓ WORKSHOPON való részvételedhez ezen az űrlapon tudsz regisztrálni. Kérlek figyelmesen add meg az e-mail címed, mert minden kommunikáció az általad megadott címre fog érkezni.

Pár perccel a regisztrációd elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet fogsz kapni*, majd hamarosan email érkezik hozzád a befizetéssel kapcsolatos információkkal. A workshop díjának befizetése banki átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát állítok ki. Jelentkezésed az összeg befizetésével lesz végleges.

A jegyzeteket és Zoom belépési linket pár nappal a workshop kezdete előtt kapod meg e-mailen.

  Melyik workshopra jelentkezel?

  Workshop időpontja: 2023. április 6., csütörtök 18:00-21:00
  Helyszín: élő-online Zoomon
  Kedvezményed bevezető ár: (28.000 Ft helyett) 15.000 Ft (aam)

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com

  A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod a Jelentkezési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.