The Wholeness Work® - Betekintő

The Wholeness Work® by Dr Connirae Andreas

~ The new science of awakening ~

A Wholeness Work® az NLP és a keleti spiritualitás alapjaira épülve az egyik legszeretetteljesebb és leggyengédebb módszer, amely gyakorlati szempontból teszi lehetővé a személyes fejlődést a legbelsőbb szinteken. Sok ember életére van transzformatív hatással: segít a kapcsolati nehézségek megoldásában, a nehéz, fájdalmas érzelmek és a negatív gondolatok kezelésében nagyon sok élethelyzetben. Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is, ahol a lélek és a mindennapok is egyre könnyebbé válnak. Ajándékozz magadnak egy különlegesen csodálatos eszközt, amivel elérheted, hogy könnyebben alakuljanak a dolgaid és jól érezd magad a bőrödben!

Mit tapasztaltak azok, akik már kipróbálták és napi szinten is használják a Wholeness® folyamatokat?
 • Olyan problémák és elakadások oldódtak meg, amelyeket addig túl nehéznek, van reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
 • a jóllét érzése töltötte el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
 • mély relaxációt tapasztaltak,
 • sokkal könnyebben és természetes módon fértek hozzá a saját belső bölcsességükhöz, humorérzékükhöz és kreativitásukhoz, ezáltal a saját megoldásaikhoz,
 • szeretetteljesen, empátiával tudtak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz.

A folyamatok hatására fejlődhet az érzelmi intelligenciát, finomodik és érzékenyebbé válik az intuíciód, mélyülhet az önismereted és könnyebben észre veheted a lehetőségeidet és hozzáférhetsz az erőforrásaidhoz is.

Ha mozgással, jógával vagy tánccal is foglalkozol és kíváncsi vagy, hogyan tudnál tudatosabban bánni a testeddel, növelni a jelenléted és ellazítani a görcsös pontokat, egy új technikát ismerhetsz meg, amiben testérzetekkel is tudsz dolgozni.

BETEKINTŐ

Ha eddig gondot okoztak volna a fix időpontos webinárok, akkor most jó hírem van számodra! 🙂 Az alábbi űrlapon feliratkozva hozzáférést kapsz mindahhoz, amit egy webináron hallanál, vagy személyesen tapasztalnál. A felvételeket a saját idődben hallgathatod meg, és végezheted el az egyszerű gyakorlatot, amihez most egy rövid ajándék segédanyagot is kapsz.

Mit találsz ebben a betekintőben?

 • Rövid bevezetőt,
 • egy egyszerű vezetett meditációs gyakorlat hangfelvételét a napi stressz elengedéséhez, és egy mini segédanyagot az egyéni gyakorláshoz,
 • válaszokat a gyakori kérdésekre,
 • tematikát,
 • brosúrát az egyéni fejlődési útról és szakmai továbbtanulási lehetőségről,
 • valamint további hasznos linkeket.

Mindezt egy helyen.

Természetesen ez a meditációs formátum csak az első lépés. A tréningeken és az egyéni folyamatokban ennél még mélyebbre megyünk és minden egyes új gyakorlattal még hatékonyabbá válhat a transzformáció. Ezzel együtt már ebben a betekintő gyakorlatban is megtapasztalhatod azt, amitől a Wholeness Work® igazán különleges és egyedi, semmi máshoz nem hasonlítható.

Nincs szükség előképzettségre, csupán nyitottságra önmagad és a saját fejlődésed felé. Remélem hasznosnak találod majd ezt a betekintőt, kapcsolódást találsz és hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel várlak!

 

FELIRATKOZÁS

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus e-mailt a linkkel és belépési kóddal, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com