Női szerepek - Képkártyás workshop - 2023. május 2-23.

Belenézhetsz női létezésed mélységeibe, vágyaiba és újra felfedezheted magadban azokat a szelíd teremtő energiákat, amivel egy lépéssel közelebb kerülhetsz a saját megoldásaidhoz – ezúttal nem fejből, hanem szívből, érzéssel. Újra tengelybe kerülhetsz és harmóniát teremthetsz magadban.

Mély egyéni és csoportos munka, sok interaktív gyakorlattal átszőtt, intenzív órák várnak rád, tele képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Mit ad Neked ez a workshop?

 • képeken keresztül ismerkedhetsz meg az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) rendkívül hatékony célkitűzési módszerével,
 • új nézőpontokat kaphatsz, kreatív és játékos formában,
 • új felismeréseket képeken és metaforákon keresztül,
 • támogatást, hogy átléphesd azokat a viselkedési mintákat, amik eddig korlátoztak a céljaid elérésben,
 • letisztult jövőKÉPet,
 • segítséget, hogy megtaláld a saját megoldásodat egy problémára,
 • mélyebb önismeretet,
 • erősítheted az intuitív oldalad, megtanulhatod jobban érezni és figyelni a belső éned jeleit,
 • inspiráló, támogató, elfogadó közeget,
 • valamint megismerheted az NLP két legspirituálisabb és legtranszformatívabb módszerét, a Wholeness Work®-öt és a Core Transformation®-t is.

Módszerek

A Points of You® fotóterápiás eszközzel könnyebben találkozhatsz önmagaddal és másokkal. Szíveket nyit meg a változás felé. Képeken és metaforákon keresztül kapcsolódhatsz a belső világodhoz. Segít megállni és befelé figyelni, kapcsolatot teremteni az elme és a szív között, ezáltal mély felimeréseket és új nézőpontokat találni.

A workshopon megismerkedhetsz mindegyik kártyacsomaggal, változatos variációkban találkozhatsz a The Coaching Game paklival, a Punctum-mal, a Flow játékkal és a Faces-zel is.

Az NLP célkitűzést a célkitűzés művészetének is nevezik. Erre a metódusra építve felfedezheted, hogyan tudsz jól átgondolt, elérhető és a belső motivációddal összhangban levő célokat kitűzni, miközben az eredményt befolyásoló apró részletek mellett, a tested belső iránytűként szolgáló intuitív jeleit is megfigyelheted.

A Wholeness Work® az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) egyik legspirituálisabb módszere, sokban táplálkozik a keleti spirituális tanításokból is. Segít kapcsolódni a velünk született belső, természetes bölcsességékünkhöz. A tudattalan legmélebb struktúráit tudjuk elérni vele, és ezzel nem csak relaxációs állapot elérését teszi könnyebbé, hanem az addigi nehéz érzések, korlátozó gondolati sémák és viselkedési minták feloldását is. Szeretet, béke, megengedés és meditatív állapot jellemzi, és ebbe is belekóstolhatsz a program során. A folyamatok során olyan problémák is megoldódhatnak, amelyek eddig lehetetlennek, vagy túl nehéznek tűntek.

A Core Transformation® ugyancsak az NLP egyik legmélyebben ható módszere. Támogat, hogy leküzdhesd az akadályozó viselkedési mintákat. Lehetővé teszi, hogy belső részeink felfedezzék és egyenes úton megélhessék azt a legmélyebb állapotot, amelyre a maguk módján, sokszor esetlen kitérőkkel, törekszenek – itt történik a változás, mert ez, a legmélyebb állapotba (mint a béke, egység, szeretet, stb.) való közvetlen belelépés teszi lehetővé a transzformációt, ami az egész életünkre is kihathat.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

 • Group coaching maximum 6 fővel, hogy mindenkire megfelelő idő és figyelem legyen
 • Online foglalkozás Zoomon keresztül
 • Időtartam: 4×2 óra, adott napokon
 • Munkafüzet

Bónusz: A munkafüzet mellé kapsz egy rövid Wholeness Work® meditációs segédanyagot is az önálló gyakorláshoz.

A workshophoz egy egyéni Wholeness Work® vagy Core Transformation® coaching ülés is tartozik. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel. A workshop utolsó napjától számítva öt (5) héten belül felhasználható az alkalom.)

IDŐPONT

Műhely: 2023. május 2., 9., 16., 23. keddi napokon 18:00-20:00

Helyszín: Élő online – Zoom

Ára: 56.000 Ft. (aam)

REGISZTRÁCIÓ

A NŐI SZEREPEK – KÉPKÁRTYÁS WORKSHOPON való részvételedhez ezen az űrlapon tudsz regisztrálni. Kérlek figyelmesen add meg az e-mail címed, mert minden kommunikáció az általad megadott címre fog érkezni.

Pár perccel a regisztrációd elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet fogsz kapni*, majd hamarosan email érkezik hozzád benne a befizetéssel kapcsolatos információkkal. A workshop díjának befizetése banki átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát állítok ki. Jelentkezésed az összeg befizetésével lesz végleges.

A workshophoz tartozó anyagokat és a Zoom belépési linkeket egy héttel a workshop kezdete előtt küldöm el Neked e-mailben.

  Melyik workshopra jelentkezel?

  Workshop időpontja: 2023. május 2., 9., 16., 23. keddi napokon
  Mindegyik napon: 18:00-20:00.
  Helyszín: Online - Zoom
  Ár: 56.000 Ft (aam)

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com

  A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.