Kényelem és bátorság között - Képes önismereti workshop - 2022. július 12-26.

Érzelmi rugalmasságunk és megküzdési módszereink egy kihívásokkal teli időszakban

Az elmúlt két év sokunk számára jelentett kihívást. Jóformán életünk minden területére hatással volt. Talán Te is tapasztaltad, hogy sokszor kellett újratervezned, változtatnod a terveiden és átalakultak a kapcsolataid. Talán Te is éreztél fáradtságot, szomorúságot, fásultságot, szorongást, mert nem tudtad, hogy valósítsd meg mindazokat a dolgokat, amelyeket el akartál és még mindig el akarsz érni. Talán kicsit be is szippantott a kényelmes egyhangúság, megszokás és nehéz lendületet venni.

És az is lehet, hogy lehetőségként élted meg az elmúlt időszak kihívásait. Befelé figyeltél és megtaláltad önmagad, a helyed a világban és szárnyalni kezdtél. Lehet, hogy már látod is magad előtt az utat amerre haladni szeretnél és lelkesen lépegetsz rajta. És talán még szeretnél újabb lendületet venni a következő szakaszhoz ezen az úton.

Ezen az intenzív három alkalmas workshopon felfedezheted milyen erőforrásaid vannak, amelyeket bármikor a céljaid szolgálatába állíthatsz. Jobban ráláthatsz az erősségeidre és mindazon dolgokra, amelyek segíthetnek meglátni a belső világod teremtő erejét.

Megteheted a következő lépéseket, hogy újra tengelybe kerülj és harmóniát teremts önmagadban, mindezt olyan keretek és módszerek segítségével, amelyek támogatnak, hogy hatékonyan és sikeresen érhesd el, amit szeretnél.

A képzelet és a képek teremtő erejét használjuk ezen a foglalkozáson. Készülj egy mély, kreatív belső utazásra, aminek a végén tisztán láthatod magad előtt merre tartasz, nem csak képekben, vízióban, hanem érzésekben is. Elvégre az emlékeinket az érzéseink írják, ahogyan a jövőnket is.

Egyéni és csoportos munka, sok interaktív gyakorlattal átszőtt, intenzív órák várnak rád. Tele képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Módszerek

A Points of You® fotóterápiás eszközzel könnyebben találkozhatsz önmagaddal és másokkal. Szíveket nyit meg a változás felé. Képeken és metaforákon keresztül kapcsolódhatsz a belső világodhoz. Segít megállni és befelé figyelni, kapcsolatot teremteni az elme és a szív között, ezáltal mély felimeréseket és új nézőpontokat találni.

Az NLP célkitűzést a célkitűzés művészetének is nevezik. Erre a metódusra építve felfedezheted, hogyan tudsz jól átgondolt, elérhető és a belső motivációddal összhangban levő célokat kitűzni.

A Wholeness Work® az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) egyik legspirituálisabb módszere, sokban táplálkozik a keleti spirituális tanításokból is. Segít kapcsolódni a velünk született belső, természetes bölcsességékünkhöz. Szeretet, béke, megengedés és meditatív állapot jellemzi, és ebbe is belekóstolhatsz a program során.

Mit ad Neked ez a workshop?

 • képeken keresztül ismerkedhetsz meg az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) rendkívül hatékony célkitűzési módszerével,
 • új nézőpontokat kaphatsz, kreatív és játékos formában,
 • új felismeréseket képeken és metaforákon keresztül,
 • letisztult jövőképet,
 • segítséget, hogy megtaláld a saját megoldásodat egy problémára,
 • mélyebb önismeretet,
 • erősítheted az intuitív oldalad,
 • megtanulhatod jobban érezni és figyelni a belső éned jeleit,
 • inspiráló, támogató, elfogadó közeget,
 • valamint megismerheted az NLP egyik legspirituálisabb és legtranszformatívabb módszerét, a Wholeness Work®-öt is.

Technikai részletek

 • 3 alkalmas group coaching maximum 6 fővel, hogy mindenkire megfelelő idő és figyelem legyen
 • Online foglalkozás Zoomon keresztül
 • Időtartam: 3×2 óra, adott napokon
 • Munkafüzet: a workshop előtt nyomtatható pdf formában küldöm el Neked.

A workshophoz egy Wholeness Work® alapú egyéni coaching ülés is tartozik. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel. A workshop utolsó napjától számítva öt (5) héten belül felhasználható az alkalom.)

Group coaching időpontjai

 • 2022. július 12., 19., 26. – 3 alkalom
 • Mindegyik nap 18:00-20:00.

Ár: 45.000 Ft. (aam)

REGISZTRÁCIÓ

A KÉNYELEM ÉS A BÁTORSÁG KÖZÖTT – KÉPES ÖNISMERETI WORKSHOPON való részvételedhez ezen az űrlapon tudsz regisztrálni. Kérlek figyelmesen add meg az e-mail címed, mert minden kommunikáció az általad megadott címre fog érkezni.

Pár perccel a regisztrációd elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet fogsz kapni*, majd hamarosan email érkezik hozzád benne a befizetéssel kapcsolatos információkkal. A workshop díjának befizetése banki átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát állítok ki. Jelentkezésed az összeg befizetésével lesz végleges.

A workshophoz tartozó anyagokat és a Zoom belépési linkeket egy héttel a workshop kezdete előtt küldöm el Neked e-mailben.

  Melyik workshopra jelentkezel?

  Workshop időpontja: 2022. július 12., 19., 26.
  Mindegyik napon: 18:00-20:00.
  Helyszín: Online - Zoom
  Ár: 45.000 Ft (aam)

  captcha

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com

  A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.