Főnix - Újjászületés és szárnyalás - Képes önismereti workshop - 2022. november 2-29.

Ha felráznád magad, vagy egyszerűen csak tartani szeretnéd a lendületet, vagy esetleg hiányzik még egy kis inspiráció a napjaidba, jó helyen jársz! 😊

Ezen az intenzív öt alkalmas workshopon felfedezheted milyen erőforrásaid vannak, amelyeket bármikor a céljaid szolgálatába állíthatsz. Jobban ráláthatsz az erősségeidre és mindazon dolgokra, amelyek segíthetnek meglátni a belső világod teremtő erejét.

Megteheted a következő lépéseket, hogy újra tengelybe kerülj és harmóniát teremts önmagadban, mindezt olyan keretek és módszerek segítségével, amelyek támogatnak, hogy hatékonyan és sikeresen érhesd el, amit szeretnél.

A képzelet és a képek teremtő erejét használjuk ezen a foglalkozáson. Készülj egy mély, kreatív belső utazásra, aminek a végén tisztán láthatod magad előtt merre tartasz, nem csak képekben, vízióban, hanem érzésekben is. Elvégre az emlékeinket az érzéseink írják, ahogyan a jövőnket is.

Mi minden vár rád?

 • Egyéni és csoportos munka,
 • sok interaktív gyakorlat,
 • intenzív órák, amikor befelé figyelhetsz,
 • és házi feladatok.

Minden alkalom és feladat tele lesz képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Számba vesszük a múlt tanításait, a jelen kihívásait és a jövőt. A jövőt úgy, ahogyan azt magadnak szeretnéd. Megnézzünk a test-elme-lélek hármasának egységét és lehetőséged van összehangolni a különböző életterületeket is.

Fontos: egyéni szinten annyira lesz hatékony ez a workshop, amennyi energiát Te beleteszel a saját fejlődésedbe. Amennyit beleteszel, annyit fogsz kivenni belőle.

Módszerek

A Points of You® fotóterápiás eszközzel könnyebben találkozhatsz önmagaddal és másokkal. Szíveket nyit meg a változás felé. Képeken és metaforákon keresztül kapcsolódhatsz a belső világodhoz. Segít megállni és befelé figyelni, kapcsolatot teremteni az elme és a szív között, ezáltal mély felimeréseket és új nézőpontokat találni.

Az NLP célkitűzést a célkitűzés művészetének is nevezik. Erre a metódusra építve felfedezheted, hogyan tudsz jól átgondolt, elérhető és a belső motivációddal összhangban levő célokat kitűzni.

A Wholeness Work® az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) egyik legspirituálisabb módszere, sokban táplálkozik a keleti spirituális tanításokból is. Segít kapcsolódni a velünk született belső, természetes bölcsességékünkhöz. Szeretet, béke, megengedés és meditatív állapot jellemzi, és ebbe is belekóstolhatsz a program során.

A Core Transformation® ugyancsak az NLP egyik legmélyebben ható módszere. Támogat, hogy leküzdhesd az akadályozó viselkedési mintákat. Lehetővé teszi, hogy belső részeink felfedezzék és egyenes úton megélhessék azt a legmélyebb állapotot, amelyre a maguk módján, sokszor esetlen kitérőkkel, törekszenek – itt történik a változás, mert ez, a legmélyebb állapotba (mint a béke, egység, szeretet, stb.) való közvetlen belelépés teszi lehetővé a transzformációt, ami az egész életünkre is kihathat.

Mit ad Neked ez a workshop?

 • képeken keresztül ismerkedhetsz meg az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) rendkívül hatékony célkitűzési módszerével,
 • új nézőpontokat kaphatsz, kreatív és játékos formában,
 • új felismeréseket képeken és metaforákon keresztül,
 • letisztult jövőképet,
 • segítséget, hogy megtaláld a saját megoldásodat egy problémára,
 • mélyebb önismeretet,
 • erősítheted az intuitív oldalad,
 • megtanulhatod jobban érezni és figyelni a belső éned jeleit,
 • inspiráló, támogató, elfogadó közeget,
 • valamint megismerheted az NLP két legspirituálisabb és legtranszformatívabb módszerét, a Wholeness Work®-öt és a Core Transformation®-t is.

Technikai részletek

 • 5 alkalmas group coaching maximum 6 fővel, hogy mindenkire megfelelő idő és figyelem legyen
 • Online foglalkozás Zoomon keresztül
 • Időtartam: 5×2 óra, adott napokon
 • Munkafüzet: a workshop előtt nyomtatható pdf formában küldöm el Neked.

Bónusz: A munkafüzet mellé kapsz egy rövid Wholeness Work® meditációs segédanyagot is az önálló gyakorláshoz.

A workshophoz egy egyéni Wholeness Work® vagy Core Transformation® coaching ülés is tartozik. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel. A workshop utolsó napjától számítva öt (5) héten belül felhasználható az alkalom.)

Group coaching időpontjai

 • 2022. november 2., 8., 15., 22., 29. – 5 alkalom
 • Mindegyik nap 18:00-20:00.

Ár: 64.000 Ft. (aam)

REGISZTRÁCIÓ

A FŐNIX: ÚJJÁSZÜLETS ÉS SZÁRNYALÁS – KÉPES ÖNISMERETI WORKSHOPON való részvételedhez ezen az űrlapon tudsz regisztrálni. Kérlek figyelmesen add meg az e-mail címed, mert minden kommunikáció az általad megadott címre fog érkezni.

Pár perccel a regisztrációd elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet fogsz kapni*, majd hamarosan email érkezik hozzád benne a befizetéssel kapcsolatos információkkal. A workshop díjának befizetése banki átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát állítok ki. Jelentkezésed az összeg befizetésével lesz végleges.

A workshophoz tartozó anyagokat és a Zoom belépési linkeket egy héttel a workshop kezdete előtt küldöm el Neked e-mailben.

  Melyik workshopra jelentkezel?

  Workshop időpontja: 2022. november 2-29.
  Mindegyik napon: 18:00-20:00.
  Helyszín: Online - Zoom
  Ár: 64.000 Ft (aam)

  captcha

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com

  A regisztrációt követően a fizetés banki átutalással történik. Jelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót. Erre a regisztrációban is találsz hivatkozást.