Connirae Andreas: The Wholeness Work® - A könyv

Connirae Andreas: The Wholeness Work® - A könyv

A könyv igazi mérföldkő a személyes fejlődés, a transzformáció terén, és gyakorlati útmutató is egyben a harmonikus jóllét eléréséhez. Könnyű olvasmány és mégis, az a „varázslat”, ami benne van, valami olyan dolgot indíthat el benned, amit eddig még sosem tapasztaltál. A Coming to Wholeness egy nagyon különleges könyv egy nagyon különleges embertől.

Nagyon sok visszajelzés érkezik, hogy milyen csodálatos hatásai vannak ennek a módszernek. De lehet-e más, amikor a kialakulása önmagában is egy igazi sikertörténet. Több beszámolót is találsz ebben a könyvben, azoktól, akiknek transzformatív hatása volt az életére és mindennapjaira:

  • olyan problémák és elakadások oldódtak meg, amelyeket addig túl nehéznek, van reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
  • a jóllét érzése töltötte el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
  • mély relaxációt tapasztaltak,
  • sokkal könnyebben és természetes módon fértek hozzá a saját belső bölcsességükhöz, humorérzékükhöz és kreativitásukhoz,
  • szeretetteljesen, empátiával tudtak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz.

Sokaknak segített kapcsolati problémák megoldásában és a nehéz, negatív érzelmek és gondolatok kezelésében nagyon sok helyzetben. Igazi személyes transzformáció és fejlődés spirituális értelemben is.

Connirae Andreas az első NLP trénerek egyike volt az 1970-es években. Olyan úttörő alkotások fűződnek a nevéhez, mint például a Mély belső átalakulás (Core Transformation) folyamata. Ebben a könyvében lépésről lépésre vezet be bennünket a Wholeness Work® alapjaiba és két folyamatba is betekintést nyerhetsz a könyv alapján. (A könyv angol nyelvű.) – Ezen a linken elérheted a könyv oldalát és bele is lapozhatsz az első két fejezetbe.

Ha többre vagy kíváncsi és személyesen szeretnéd kipróbálni a Wholeness Work®-öt, itt bővebben is olvashatsz az egyéni folyamatokról és a workshopokról is. Keress bizalommal egy beszélgetésre! A hírlevélre itt tudsz feliratkozni.