Points of You® Felfedező

Points of You® Felfedező Tréning


Üdvözöllek a Points of You® világában!

Ebben az izgalmas, egynapos műhelymunkában betekintést nyerhetsz a Points of You® képkártyák színes, és izgalmas világába. Megtapasztalhatod a kommunikáció és párbeszéd erejét egy új nézőpontból ennek a kivételesen erőteljes eszköznek a segítségével. A tréning teljesítésével megteszed az első lépést a Points of You Akadémia® képzésben és elindulhatsz az úton, hogy egy nemzetközi szakmai csapat tagja lehess.

Mit tanulhatsz a folyamatban?

 • Megismerheted a Points of You® koncepciót, a fotóterápiás eszköz használatát
 • A Points of You® képkártyák világát és a működési módját
 • Folyamatábrák használatát, melyet egyénileg is tudsz majd használni
 • Két folyamatot személyes élményként tapasztalhatsz meg:
  • Zooming-in folyamat a Coaching Game alapjátékkal
  • My Story – Az én történetem: lehetőséged van ránézni a saját személyes élettörténetedre, elmesélni azt, és új szemszögből tekinteni rá a Punctum kártyajátékkal

A tematika a POY Akadémia által központilag meghatározott struktúra és feladatok szerint halad.

Mit ad a tréning elvégzése?
 • Teljesítési igazolás / certificate: Points of You® Felfedező cím, amit feltűntethetsz szakmai címeid között.
 • Továbblépési lehetőség a következő, második szintre: elvégezheted a POY Akadémia L.2. Practitioner képzését.
 • 6 CCEU továbbképzési pont az ICF-nél
Mi a POY elfedező csomag tartalma
 • 6 órás műhelymunka (közben szünetekkel)
 • 3 modul és módszertan
 • L.1. Hello Points csomag:
  • Points of You® – The Coaching Game – alapjáték kártyacsomag
  • Punctum kártyacsomag
  • L.1. exkluzív kártyaszett
  • Munkafüzet
  • POY vászontáska és kitűzők
Kinek ajánlom?
 • Mindenkinek, aki nyitott önmagára, hogy felfedezze a saját személyiségét és lehetőségeit.
 • Akiknek fontos a személyes fejlődés és akik kíváncsiak a kreativitásuk és intuíciójuk erejére.
 • Segítő szakmában dolgozóknak: ha coachként, trénerként, fejlesztési szakemberként dolgozol és bővítenéd az eszköztárad vagy szakmai fejlődésedben új lehetőségeket keresel,
 • Azoknak, akik szeretnének egy nemzetközi szakmai csapathoz tartozni.
Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

Milből áll ez a coaching játék?

A játék asszociatív kártyákból áll, mindegyiken egy fénykép és egy téma található, melyhez egy elgondolkodtató könyv is tartozik – mind arra hív minket, hogy számtalan nézőpontból tapasztaljuk meg a kérdéseket, megszabadulva a berögződött mintáktól, megnyílva az új lehetőségek és a fejlődés felé. A játék a fénykép, a téma és az általunk választott kérdés közötti kapcsolatra épül. Elősegíti a tudatosság, a cselekvés, a betekintés, és a fejlődés közötti kapcsolatot. Erőteljes eszköz önmagunk felfedezéséhez, csapatépítésre, vezetői képességek fejlesztésére és társas összejövetelekre… és szórakoztató is! : )” – Points of You® – The Coaching Game

Miért különlegesek a kártyák?

Mindegyik játékban két fontos elemmel találkozol:

 • A kártyán látható szó az agy bal féltekét aktiválja.Itt találod mindazt, ami a gondolkodássál, olvasással, írással és a logikával. Ez a racionális férfi oldal – szervez, rendszerez, katalogizál és felállítja a prioritásokat. A napjaink nagyobb részében ezt használjuk.
 • A kép az agy jobb oldali részét kelti életre. Ez az érzelmi, női oldal. Itt találsz mindent, ami kreatív, intuitív, asszociatív és a vizuális, ösztönös. Ez az oldal kapcsolódik a „lélekhez”, ahhoz a részhez, amely a többségünk számára kevésbé lehet elérhető a hétköznapokban.

A kártyák mindkét oldalt egyszerre működtetik, ezáltal új nézőpontokat fedezhetünk fel az életünkben.


Árak

 • Online tréning – 150.000 Ft
 • Tartalmazza a teljes tréning anyagot és két kártyacsomagot (The Coaching Game és Punctum)

Business Coach, Points of You® Practitioner, Coaching with The Wholeness Work®

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner és beépítettem a Wholeness Work®-öt a mindennapjaimba és a hivatásomba. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Szilvási Gabriella PCC, NLP Tréner, Business Coach

“Izgalmas, innovatív, meglepő, betaláló, előremutató, biztonságos, interaktív és profi. Ezek jutnak eszembe, ha visszagondolok Kriszti POY. Nők vagyunk képkártyás workshopjára. Azoknak ajánlom, akik támogató környezetben akarnak ránézni saját női szerepeikre, és akik nyitottak a fejlődésre.”

Neisz Laura, Lámpaláz-szelídítő, Mesemondó

“A képek világa különleges módon segít abban, hogy rácsodálkozz magadra. Szeretem az ilyen “azt sem tudom, mi történik, de érzem, hogy megtörténik” dolgokat, mint Kriszti workshopja. Ráadásul nemcsak a varázslás van, hanem közben tisztán meg is fogalmazódtak bennem azok a gondolatok, amik segítenek az akadályozó mintáimon felülkerekedni.”

Oláh Anikó az Autentikus vezetés workshopról

“Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!”


Következő tréning időpontok hamarosan!

Miről mesélnek neked a képek?