Points of You® Felfedező

Points of You® Felfedező Tréning


Üdvözöllek a Points of You® világában!

Ebben az izgalmas, egynapos műhelymunkában betekintést nyerhetsz a Points of You® képkártyák színes, és izgalmas világába. Megtapasztalhatod a kommunikáció és párbeszéd erejét egy új nézőpontból ennek a kivételesen erőteljes eszköznek a segítségével. A tréning teljesítésével megteszed az első lépést a Points of You Akadémia® képzésben és elindulhatsz az úton, hogy egy nemzetközi szakmai csapat tagja lehess.

A kártyák gyorsan olyan mélységekbe juttattnak el egy-egy témakörben, ami valóban változást indít el ez életünkben. Új világot nyit a szívekben, a tervezésben és az elakadások felfedezésében és leküzdésében. A képek segítségével és metaforáin keresztül könnyebbé válik megnyílni és beszélgetni olyan dolgokról is, amihez eddig csak nehezen tudtuk megtalálni a szavakat, hogy kifejezzük az érzéseinket, gondolatainkat.

Varázslatos eszköz lehet az önmagunkkal való munkában, páros coaching folyamtokban, vagy csoportos workshopokon is. Rendezvényeiden is segítheti a megérkezést, és az egymásra való hangolódást, egymás megismerését.

Mit tanulhatsz a folyamatban?

 • Megismerheted a Points of You® koncepciót, a fotóterápiás eszköz használatát.
 • A Points of You® képkártyák világát és a működési módját
 • Folyamatábrák használatát, melyet egyénileg is tudsz majd használni
 • Két folyamatot személyes élményként tapasztalhatsz meg:
  • Zooming-in folyamat a Coaching Game alapjátékkal
  • My Story – Az én történetem: lehetőséged van ránézni a saját személyes élettörténetedre, elmesélni azt, és új szemszögből tekinteni rá a Punctum kártyajátékkal

A tematika a POY Akadémia által központilag meghatározott struktúra és feladatok szerint halad.

A követező tréning

 • Időpont: 2023. október 14. szombat, 10:00-17:00 (rövid szünetekkel és egy óra ebédidővel)
 • Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 3. !!!!!
Mit ad a tréning elvégzése?
 • Teljesítési igazolás / certificate: Points of You® Felfedező cím, amit feltűntethetsz szakmai címeid között.
 • Továbblépési lehetőség a következő, második szintre: elvégezheted a POY Akadémia L.2. Practitioner képzését.
 • 6 CCEU továbbképzési pont az ICF-nél
Mi a POY elfedező csomag tartalma
 • 6 órás műhelymunka (közben szünetekkel)
 • 3 modul és módszertan
 • L.1. Hello Points csomag (angol vagy magyar nyelven):
  • Points of You® – The Coaching Game – alapjáték kártyacsomag
  • Punctum kártyacsomag
  • L.1. exkluzív kártyaszett
  • Munkafüzet
  • POY vászontáska és kitűzők
  • Tanúsítvány a tréning elvégzéséről: Points of You® Explorer cím
Kinek ajánlom?
 • Mindenkinek, aki nyitott önmagára, hogy felfedezze a saját személyiségét és lehetőségeit.
 • Akiknek fontos a személyes fejlődés és akik kíváncsiak a kreativitásuk és intuíciójuk erejére.
 • Segítő szakmában dolgozóknak: ha coachként, trénerként, fejlesztési szakemberként dolgozol és bővítenéd az eszköztárad vagy szakmai fejlődésedben új lehetőségeket keresel,
 • Azoknak, akik szeretnének egy nemzetközi szakmai csapathoz tartozni.
Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

Milből áll ez a coaching játék?

A játék asszociatív kártyákból áll, mindegyiken egy fénykép és egy téma található, melyhez egy elgondolkodtató könyv is tartozik – mind arra hív minket, hogy számtalan nézőpontból tapasztaljuk meg a kérdéseket, megszabadulva a berögződött mintáktól, megnyílva az új lehetőségek és a fejlődés felé. A játék a fénykép, a téma és az általunk választott kérdés közötti kapcsolatra épül. Elősegíti a tudatosság, a cselekvés, a betekintés, és a fejlődés közötti kapcsolatot. Erőteljes eszköz önmagunk felfedezéséhez, csapatépítésre, vezetői képességek fejlesztésére és társas összejövetelekre… és szórakoztató is! : )” – Points of You® – The Coaching Game

Miért különlegesek a kártyák?

Mindegyik játékban két fontos elemmel találkozol:

 • A kártyán látható szó az agy bal féltekét aktiválja.Itt találod mindazt, ami a gondolkodássál, olvasással, írással és a logikával. Ez a racionális férfi oldal – szervez, rendszerez, katalogizál és felállítja a prioritásokat. A napjaink nagyobb részében ezt használjuk.
 • A kép az agy jobb oldali részét kelti életre. Ez az érzelmi, női oldal. Itt találsz mindent, ami kreatív, intuitív, asszociatív és a vizuális, ösztönös. Ez az oldal kapcsolódik a „lélekhez”, ahhoz a részhez, amely a többségünk számára kevésbé lehet elérhető a hétköznapokban.

A kártyák mindkét oldalt egyszerre működtetik, ezáltal új nézőpontokat fedezhetünk fel az életünkben.


Árak

 • Online tréning – 150.000 Ft
 • Tartalmazza a teljes tréning anyagot és két kártyacsomagot (The Coaching Game és Punctum)
 • Jelentkezem

Business & Sport Coach, Points of You® Practitioner, The Wholeness Work® Trainer, Hatha jógaoktató

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner. A Wholeness Work® gyakorlatai a hivatásom és a mindennapjaim részévé váltak. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Annina a Hello Points képzésről

„Élmény volt a tanfolyam, jól éreztem magamat. Jó volt megélni az egyes feladatok során mindkét oldalt, azt is, amikor a másikat hallgathattam, az ő megéléseit, s azt is, amikor számomra adott pluszt a kártyák használata, új megvilágításba helyezte a hozott a kérdésemet.

Egyrészt egy személyes problémámra, kérdésemre is kaptam útmutatást, másrészt szeretném ezt a módszert használni a coachingjaim során is, s ebben nagyon hasznos volt számomra ez a tréning. Ez egy remek eszköz, s alig várom, hogy hasznosítani, ezzel is támogatni tudjam az ügyfeleimet.

Kriszti, a kedvességed, a lényedből áradó jelenléted abszolút megalapozta a képzés alaphangulatát, a barátságos, elfogadó közeget. Köszönöm.

Csak ajánlani tudom ezt a képzést. :-)”

Szabó Krisztina a Hello Points képzésről

„Ajánlom, igen. Azt mondanám, hogy felemelő, lélek nyitó, mélyre ásó, szuper trénerrel ;)”

Karmos Zoltán a Hello Points képzésről

„Mindenkinek ajánlom, aki hisz a coaching folyamat során használt eszközökben, illetve annak is, aki nem, hogy kezdjen el hinni bennük.”


Következő tréning: 2023. október 14. szombat, 10:00-17:00

Miről mesélnek neked a képek?