Mély belső átalakulás

Core Transformation® – Mély belső átalakulás


A Mély belső átalakulás lehetővé teszi, hogy megváltoztassunk küzdelmes viselkedési mintáinkat, szokásokat, beidegződéseket, amelyekkel eddig sehogy sem boldogultunk. Segít ledönteni az eddigi korlátokat, amelyek eddig akadályoztak minket. A folyamat hatására természetes módon megélhetjük legbelsőbb állapotainkat, mint a „létezés”, „belső béke”, „szeretet”, „egység” és „teljesség”.

Olyan gondolatokat, érzéseket, szokásoknak tudsz búcsút inteni, amelyet eddig korlátozhattak abban, hogy megéld ezeket a gyönyörű állapotokat. A rossz tulajdonságainkat, emlékeinket általában nem szeretjük, nehéz elfogadnunk őket önmagunkban, mégis ezek teszik lehetővé, hogy új kaput nyissunk a saját fejlődésünk és megoldásaink felé.

Ebben a folyamatban ezek a nemszeretem gondolatok, érzések, élmények – az egyes részeink, amelyek társainkká válnak. Lehetőségekké formálódnak, pusztán azáltal, hogy felfedezheted bennük azt a jószándékot, amivel segíteni akarnak téged. Ezen keresztül juthatsz el oda, hogy megélhesd a legmélyebb állapotaidat.

A Mély belső átalakulás gyakorlatai során a megoldás és a transzformáció belőled fakad, méghozzá gyengéd és természetes módon.

Sokan tapasztalják, hogy egy folyamat hatására más problémák is kioldódnak, más kapcsolataik is javulásnak indulnak. Több életterületre is hatása lehet egyetlen gyakorlatnak.

A Core Transformation® – Mély belső átalakulás és a Wholeness Work® az NLP (neuro-lingviszikus programozás) két talán legspirituálisabb módszere. Mindkettőben kapcsolódhatsz a természetes, belső bölcsességedhez, amelyből a saját megoldásaid fakadnak. A két módszer rendkívül jól harmonizál és ki is egészítheti egymást. A Wholeness Work®-ről itt olvashatsz bővebben.

Miben segít nekem a Mély belső átalakulás?

Csupán néhány azok közül az élethelyzetek közül, amelyekben segítségedre lehet ez a folyamat:

 • könnyebben változtathatsz a zavaró viselkedési formáidon, miközben mindez összhangban van az értékrendeddel,
 • leteheted a szokásaidat, amelyek eddig zavartak: pl. dohányzás, körömrágás, önszabotázs, és még más szokásokat,
 • teljesíthetővé válhatnak azok a célok, amelyekről korábban elérhetetlennek tűntek,
 • egyszerűbbé válhat az érzelmeid kezelése – támogató és békés módon,
 • javulhatnak az emberi kapcsolataid,
 • könnyebben fejezheted ki az érzéseidet, céljaidat, miközben a többiek igényeit és érzéseit is figyelembe tudod venni,
 • fejlődhet az önbecsülésed, az önbizalmat,
 • megtapasztalhatod az önszeretet érzését és kedvesebben, több együttérzéssel viszonyulhatsz önmagadhoz és másokhoz is,
 • karrieredben is segíthet a céljaidhoz vezető úton, miközben könnyebbé válhat a napi stressz és konfliktusok megoldása.
Mit jelent, hogy tudunk tartalom nélkül is dolgozni?

Tartalom minden, ami az úgynevezett „story” vagy történet része. Nem kell foglalkoznunk a tartalmi vonatkozásokkal, ki, miért, mikor és hogyan tett valamit, vagy azért van most így valami, mert… stb. stb. stb. … Ki tudjuk kapcsolni a „dráma” faktort, ami több okból is hasznos lehet:

 • megtartja a fókuszt, hogy odairányuljon a figyelmed, ahol valóban szükség van rá,
 • nem kell újra teljes valójában átélned a negatív emléket,
 • a részletek nélkül rendkívül hatékonyan és gyorsan tudunk haladni a folyamatban,
 • és végül, de nem utolsó sorban, nem kell megosztanod a történetet, ha nem akarod, mert így is tudunk dolgozni.

A belső világodban – a testedben vagy a körülötted lévő térben kialakult lenyomattal, a belső struktúrával és annak tulajdonságaival dolgozunk, nem a történettel. Mindig azzal dolgozunk, ami az „itt és most”-ban jelen van, és ahogyan megjelenik.

Egyéni coaching ülésekben a hatékonyság elősegítéséhez mégis fontos lehet, hogy feltérképezzük a jelen helyzetet. Ehhez szükséges lehet, hogy bizonyos elemeket megossz a történetedből, abból ahogyan most érzed magad azzal a dologgal kapcsolatban. Az ülések során, ami elhangzik azt természetesen titoktartással kezelem.

Mi a coaching?

Olyan partneri együttműködés, amiben a te egyéni, saját megoldásaidat keressünk, melyekhez eszközöket és keretet kapsz. Jövő-, cél- és megoldásorientált folyamat, ahol te vagy fókuszban. A te tempódban haladunk, az általad kijelölt cél, jövő felé. A folyamatban támogatlak, hogy felfedezhesd erőforrásaidat, erősségeidet, átléphess az eddigi elakadásaidon és a legjobbat hozd ki magadból.

Fontos megjegyezni, hogy a coaching határozottan elkülönül a terápiától és a tanácsadástól. Aki egészségügyi vagy mentális problémával küzd, vagy terápiás, esetleg gyógyszeres kezelés alatt áll, kérem, hogy konzultájon kezelőorvosával mielőtt bármilyen coaching folyamatot indítana.

Mi az NLP?

Az NLP-t a kiválóság tanulmányozásának vagy a változás és a célkitűzés művészetének is nevezik. Hatékony és gyakorlati megközelítést alkalmaz.

Ebben a mozaikszóban a „neuro” az idegrendszert jelöli. Az öt érzékelési csatornánkat, amelyeken keresztül érzékeljük önmagunkat és a minket körülvevő világot: látáson, halláson, érzéseken, ízlelésen és szagláson keresztül.

A „lingvisztikus” pedig arra utal, hogy a szavainkkal és gondolatinkkal hogyan tükrözzük ezt a világot, amit érzékelünk. Ebben benne van a kimondott és a kimondatlan is, hiszen a szokásaink, gesztusaink, testtartásunk rengeteg információt küld a külvilágnak arról ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk, meggyőződéseinket, hiedelmeinket és még sok, minden mást is.

Kik tanulták és használják ezt a módszert? Olyan sikeres emberekre is gondolhatsz itt, mint Barack Obama, Tony Blair, Oprah Winfrey, Robbie Williams vagy Andre Agassi.

Honnan származik a Mély belső átalakulás?

A módszer megalkotója Connirae Andreas PhD az 1970-es évektől az első NLP trénerek egyike. Innovatív munkája, tanítása és írásai maradandó hatással voltak az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) területére. Áttörő eredményei között ott szerepelnek a mély belső átalakulás, a Wholeness Work®, az érzékelési helyzetek összehangolása, és a haladó nyelvi minták, életvonal, és a gyász és szégyen feloldásai. Társszerző és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkáknak.

Kinek ajánlom a Mély belső átalakulást?
 • Bárkinek, aki készen áll a változásra és fontos a saját fejlődése, a kiegyensúlyozottság és a belső béke megteremtése.
 • Azoknak, akiknek számít a kapcsolataik minősége, a természetes kapcsolódás önmagához és másokhoz.
 • Annak, aki szeretne túllépni az elakadásain és új életminőséget teremteni a személyes fejlődésében.
 • És annak, aki kíváncsi, hogy az NLP és a spiritualitás, a belső bölcsesség hogyan tudnak gyakorlati szinten együttműködni.

Fontos megjegyezni, hogy a módszer sikereitől függetlenül, aki mentális betegséggel küzd, gyógyszeres vagy terápiás kezelés alatt áll, kérem, hogy konzultájon kezelőorvosával mielőtt bármilyen coaching folyamatot indítana.


Az első alkalom

Küldj egy rövid bemutatkozó, motivációs levelet az email címemre. Ezután a megadott elérhetőségeden felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit.

Helyszín: jelenleg online – Zoom vagy Skype

Árak

 • Egyéni coaching ülés a Mély belső átalakulás folyamattal: 26.000 Ft (aam) / alkalom (90 perc)
 • Kapcsolat

Business Coach, Points of You® Practitioner, Coaching with The Wholeness Work®

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner és beépítettem a Wholeness Work®-öt a mindennapjaimba és a hivatásomba. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Viola a Wholeness folyamatról

Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.

Ügyfelem a Wholeness folyamatról

Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. 🙂.”

Gábor Nikolett

Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában. Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető.


Még nem vagy biztos benne? Kapcsolódj és inspirálódj még több sikerélményből!

Miről mesélnek neked a képek?