Képkártyás workshopok

Tematikus képkártyás workshopok


Ezek a kiscsoportos önismereti foglalkozások és csapatépítők a Points of You® fotóterápiás eszközével, a képek erejével és a csapat inspiráló légkörével segítik a személyes és professzionális fejlődést. A gyakorlatok során NLP megközelítéssel dolgozunk, asszociációkkal, metaforákkal, miközben páros, egyéni és csoportos feladatok és beszélgetések váltják egymást. A képkártyás játék asszociatív kártyákból áll, amelyek a kreatív jobb és a logikus baloldali agyfélteket kötik össze ezzel létrehozva a kreativitás és a belülről fakadó intuitív válaszok új, előremutató, izgalmas kapcsolatát.

Mit ad a képkártyás workshop?

 • Mély és eredeti beszélgetéseket stimulál. Lehetőséged van az önmagaddal és másokkal való belsőséges találkozásra.
 • Segít Neked felfedezni és válaszokat keresni szélesebb látókörű kérdésekre. Megláthatod a „big picture”-t, a nagy képet és benne a Te helyedet.
 • Közelebb hozza a résztvevőket egymáshoz és inspirációt, új nézőpontot is kaphatsz, nemcsak a képek asszociációi nyomán, hanem egymástól is a következő lépéshez és a saját megoldásaidhoz.
 • Mire számíthatsz még: támogató, elfogadó légkörre és lendületes, inspiráló csoportdinamikára.
Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

Milből áll ez a coaching játék?

A játék asszociatív kártyákból áll, mindegyiken egy fénykép és egy téma található, melyhez egy elgondolkodtató könyv is tartozik – mind arra hív minket, hogy számtalan nézőpontból tapasztaljuk meg a kérdéseket, megszabadulva a berögződött mintáktól, megnyílva az új lehetőségek és a fejlődés felé. A játék a fénykép, a téma és az általunk választott kérdés közötti kapcsolatra épül. Elősegíti a tudatosság, a cselekvés, a betekintés, és a fejlődés közötti kapcsolatot. Erőteljes eszköz önmagunk felfedezéséhez, csapatépítésre, vezetői képességek fejlesztésére és társas összejövetelekre… és szórakoztató is! : )” – Points of You® – The Coaching Game

Miért különlegesek a kártyák?

Mindegyik játékban két fontos elemmel találkozol:

 • A kártyán látható szó az agy bal féltekét aktiválja.Itt találod mindazt, ami a gondolkodássál, olvasással, írással és a logikával. Ez a racionális férfi oldal – szervez, rendszerez, katalogizál és felállítja a prioritásokat. A napjaink nagyobb részében ezt használjuk.
 • A kép az agy jobb oldali részét kelti életre. Ez az érzelmi, női oldal. Itt találsz mindent, ami kreatív, intuitív, asszociatív és a vizuális, ösztönös. Ez az oldal kapcsolódik a „lélekhez”, ahhoz a részhez, amely a többségünk számára kevésbé lehet elérhető a hétköznapokban.

A kártyák mindkét oldalt egyszerre működtetik, ezáltal új nézőpontokat fedezhetünk fel az életünkben.

Miben mások ezek a képkártyás workshopok?

A workshopok során nem csak Points of You® eszközöket és metódust használok, hanem a te kreativitásod, képi világod is szerephez jut. Mindegyik alkalommal találkozhatsz az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) elemeivel és technikáival is, hogy jobban figyelhess önmagadra.

A több alkalmas képkártyás workshopokhoz tartozik egy utánkövető coaching ülés is, amit a workshoptól számítva egy hónapig felhasználhatsz. Ezzel is szeretném biztosítani a megtartó teret számodra, hogy a workshop során megérkező felismeréseket tovább tudd vinni a cselekvés szintjén is.Következő workshopok

Dream Board Workshop NLP-vel

A képzelet és a képek teremtő erejét használjuk ezen a foglalkozáson. Készülj egy mély, kreatív belső utazásra, aminek a végén tisztán láthatod magad előtt merre tartasz, nem csak képekben, vízióban, hanem érzésekben is. Elvégre az emlékeinket az érzéseink írják, ahogyan a jövőnket is.

Egyéni és csoportos munka, sok interaktív gyakorlattal átszőtt, intenzív órák várnak rád. Tele képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Időpontok

Következő évtervező workshop: 2024. január

Helyszín: Online – Zoom

Árak

 • Három alkalmas group coaching: 54.000 Ft (aam)
 • A workshophoz egy egyéni coaching ülés is tartozik – The Wholeness Work® vagy Core Transformation® folyamattal. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel.)
 • További részletek és jelentkezés – hamarosan

 


Points of You® Explorer – Felfedező tréning

Fedezd fel ezt a kretív és hatékony eszközt ezen az egy napos térningen. Olyan izgalmas műhelymunkára invitállak, ahol elmerülhetsz a képek világában, ezúttal nem csak ügyfél oldalról. Megtanulhatod hogyan használd ezt a sokoldalú fotóterápiás eszközt trénerként és coachként. A Hello Points Felfedező workshop a nemzetközi Points of You® Akadémia képzésének négy szintjéből az első.

A tréning végén Points of You® Felfedező címet és certificate-et, vagyis tanúsítványt kapsz. Ha pedig ICF tag vagy, 6 CCEU továbbképzési pontot is.

Időpontok

 • Következő tréning: 2023. november 17. péntek 10:00-17:00
 • Jelentkezési határidő: 2023. október 1. !!!!

Helyszín: Online – Zoom

Árak

 


Női szerepek – Képkártyás group coaching – Négy hetes program

Egy különleges és intenzív önismereti coaching, ahol a nőiség és a nő szerepek lesznek fókuszban – sok érzéssel, szívvel és intuitívan. Nőnek lenni megtisztelő ajándék, szelíden teremteni igazi varázslat, teljességében megélni a nemes női minőséget maga a művészet. Hogyan? Erre és sok minden másra is megtalálhatod a saját szívből jövő válaszaidat.

Mély egyéni és csoportos munka, sok interaktív gyakorlattal átszőtt, intenzív órák várnak rád, tele képekkel, színekkel, mély felismerésekkel, jövőtervezéssel és egy csepp szívből jövő varázslattal. Mindez biztonságos és elfogadó környezetben, ahol bátran figyelhetsz a belső hangodra és szívből tervezhetsz.

Időpont: 2023. május. 2. – 9. – 16. – 23. 18:00-20:00

Helyszín: Online – Zoom

Árak

 • Négy hetes group coaching: 56.000 Ft (aam)
 • A workshophoz egy egyéni coaching ülés is tartozik – The Wholeness Work® vagy Core Transformation® folyamattal. (Ezek időpontja egyéni egyeztetéssel.)
 • További részletek és jelentkezés

 


Tematikus mini workshopok

Kevés időd van, mégis szeretnél önmagaddal foglalkozni? Mindegyik workshop 2 óra, intenzív nézelődés a belső világodban. Mindegyik alkalom végén új felismerést találhatsz, ami előre lendít. Sokakat megérint egy-egy kép, mert a lélek nagyon mélyen lakó húrjait tudja megszólaltatni.

Időpontok és témák

Hamarosan

Helyszín: Online – Zoom

Árak

 • Egy alkalom: 8.500 Ft (aam)
 • További részletek és jelentkezés – Hamarosan

ACC, Business Coach, Points of You® Practitioner, The Wholeness Work® Trainer

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner. A Wholeness Work® gyakorlatai a hivatásom és a mindennapjaim részévé váltak. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Viola a Női szerepek workshopról

„Szuper nőiséget feltáró WS, ami igényes, jól felépített, a női szerepeket minden élethelyzetben körbejáró program.”

Krizsán Mária, Marketing Manager, Business Coach

„Nem is gondolnánk, hogy ez a témakör, a nőiességünk és az emögött meghúzódó szerepkörök sokasága mennyi felfedni valót rejt. A legnagyobb meglepetés annak felismerése volt, hogy a Nő, akivé válni szeretnénk, ott él bennünk. Mindannyiunkban. Legyen bátorságotok meglátni magatokban, mi több, élni vele.”

Oláh Anikó az Autentikus vezetés workshopról

„Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!”


Még nem vagy biztos benne? Inspirálódj még több sikerélményből!

Miről mesélnek neked a képek?