Elvonulás a tengeren

Wholeness Sailing Retreat – Elvonulás a tengeren


Vágysz a minőségi énidőre? A feltöltődésre és a természet közelségére? Képzeld el, hogy reggel egy vitrolás hajón ébredsz. A nap felbukkan a horizonton, gyengéden megfesti az eget és az előtted elterülő tengert. Csend van. Mélyen belélegzed a friss, sós levegőt és már alig várod merre visznek az áramlatok. Kapcsolódhatsz a természettel, a belső világoddal. Érzed ahogy elcsendesednek benned a viharok és kioldódnak a hétköznapok szorításai. Inspiráló közegben lehetsz, kapcsolódhatsz másokkal és a céljaiddal is. Mindezt egy vitorlás fedélzetén, felfedezve önmagad és Horvátország rejtett, gyönyörű öbleit.

Egy hét a teljesség jegyében, amikor a természetes, belső bölcsességed találkozik a körülötted lévő természet, élet, áramlásával. Megpihenhetsz, kitisztulhatsz, fejlődhetsz és élvezheted ezt a különleges áramlást egy támogató, inspiráló utazás keretében a tengeren, szelek szárnyán.

A program tartalma

 • NLP és Wholeness Work® alapú önismereti coaching foglalkozások,
 • 6 nap hajózás adott útvonalon,
 • Bevezetés a vitorlázásba – a hajó kezelése és élete, feladatok megismerése, közreműködés a manőverek végrehajtásában. (Nem kell, hogy legyen előzetes vitorlázási tapasztalatod.)
 • Szabadidőben: kirándulás a parton, fürdés, napozás, beszélgetés, pihenés, éjjel a csillagok számlálása az égbolton, és talán még egy kedves delfin családdal is találkozunk.

Időjárás függvényében az útvonal, a programok és azok időbeosztása változhat! A tengeren rugalmasan kell alkalmazkodnunk a változáshoz, a természet erőihöz és egymáshoz is.

A Wholeness Work® folyamatairól és hatásairól itt olvashatsz bővebben.

Mit nyújt számodra ez az elvonulás?
 • Kikapcsolódást és feltöltődést a természetben, a tengeren.
 • Kapcsolódást önmagaddal és a belső bölcsességed természetes erejével.
 • Elsajátíthatsz egy rendkívül gyors és hatékony módszert az elakadások és problémák feloldására. A Wholeness Work® alapfolyamatát a későbbiek során önállóan is használhatod, akár napi gyakorlatként is.
 • Megtanulhatod a Wholeness Work® meditációs technikát. Azok számára is hatásos lehet, akik korábban küzdelmesnek találták a meditációt, a fókusz és jelenlét megtartását.
 • Újabb nézőpontokat és izgalmas folyamatokat fedezhetsz fel, ha esetleg már régebben gyakorlod a Wholeness Work®-öt.
 • Megismerkedhetsz az NLP gyakorlataival, köztük a célkitűzés hatékony technikájával, hogy valóban elérd a vágyaid.
 • Felfedezheted a hajózás és a vitorlázás szépségét és kihívásait, miközben ráláthatsz arra is hogyan tudsz hatékonyan, felelősséggel működni egy csapat tagjaként. (Nem kell, hogy legyen előzetes vitorlázási tapasztalatod.)
 • Kis csoportban, új embereket ismerhetsz meg. Talán idegenként találkoztok, mégis barátokként távoztok.
 • Támogató, megtartó és inspiráló közeget.
Kiknek ajánlom ezt az elvonulást?
 • Neked, ha szeretnél kicsit elvonulni a világtól, szereted a tengert, a természetet és az új tájak felfedezésének szépségét.
 • Annak, aki a minőségi énidőt szeretné fejlődésre és megtisztulásra használni.
 • Annak, aki nyitott az új dolgokra és a saját intuíciójára, és fizikailag és szellemileg is aktívan szeretné tölteni a nyaralást.
 • Annak, akit érdekel a hajózás és belepillantana milyen egy vitorlás hajó élete, valamint szívesen és aktívan részt akar venni a manőverek végrehajtásában.
Kinek nem ajánlom ezt a programot?
 • Annak, aki csak nyaralni szeretne, napozna, sörözne, koktélozna és pancsolna.
 • Annak, aki számára nehézséget jelent a tenger ár-apálya és a hullámzás, vagy kényelmetlenül érinti, ha szűk helyen kell lennie több másik emberrel és mindenféle szokásaikkal.
 • Aki gyógyszeres vagy terápiás kezelés alatt áll.
FONTOS

A program célja a természetes kapcsolódás a saját belső világunkkal és társainkkal. Megtanulni felelősséget vállalni önmagadért, a hajóért és azokért, akik veled utaznak. – Ez akár a saját életed metaforája is lehet. Valamint a megtisztulás.

A gyakorlatok során fontos, hogy tiszta tudattal vegyél részt a coaching folyamatokban és a hajó életében is! Az alkohol vagy más tudatmódosító szerek fogyasztása és a dohányzás nem megengedett. Továbbá vedd figyelembe, hogy olykor wifi és térerő sem lesz a tengeren.


További részletek

A program további részletei, az időpontok, az útvonal és a jelentkezés feltételei hamarosan felkerülnek. A hajó befogadása korlátozott, ezért a jelentkezők száma egy program esetében limitált – 6 fő!

Időpont: 2022. nyár

Helyszín: Horvátország

Árak és jelentkezés

HAMAROSAN


Business Coach, Points of You® Practitioner, Coaching with The Wholeness Work®

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner. A Wholeness Work® gyakorlatai a hivatásom és a mindennapjaim részévé váltak. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Viola a Wholeness folyamatról

Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.

Ügyfelem a Wholeness folyamatról

Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. 🙂.”

Gábor Nikolett

Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában. Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető.


Még nem vagy biztos benne? Inspirálódj még több sikerélményből!

Miről mesélnek neked a képek?