Egyéni coaching

Egyéni Coaching


Ebben az átalakuló világban egyre több belső és külső kihívásnak kell megfelelnünk, a változás állandó része az életünknek. Talán úgy érzed elakadtál és mindig ugyanazokba a problémákba futsz bele, egy helyben pörögsz. Keresed a kiutat, de nem tudod merre, hogyan tovább. Fordulóponthoz érkezett az életed és szeretnél megoldást találni, tenni önmagadért. A coaching számos területen tud segítséget nyújtani Neked.

Kapcsolódhatsz önmagadhoz, hogy megtalálhatod a saját utad és a megoldást, amit aktívan felhasználhatsz a pozitív változáshoz. Eközben átformálhatod azokat az élményeket, gátakat, amelyek eddig a megvalósítás útjában álltak. Felfedezheted a benned rejlő erőforrásokat, amelyek segítenek elérni a célod.

A coaching folyamatban ehhez igyekszem olyan érzelmi és szellemi síkon is biztonságos, elfogadó közeget teremteni, ahol szinte észrevétlenül történik a kiteljesedés felé irányuló pozitív, inspiráló belső átalakulás.

Módszerek, amelyekkel találkozhatsz

 • NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) gyakorlatai. Például: hiedelmek, belső hang átformálása, életfonal.
 • Az NLP rendkívül hatékony célkitűzési metódusa – az NLP-t a célkitűzés művészetének is nevezik.
 • The Wholeness Work® transzformatív folyamatai – bővebben itt olvashatsz róla.
 • Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatai – erről bővebben itt olvashatsz.
 • Points of You® képkártyák és általában a képek kreatív, színes, intuitív eszköztára
 • Klasszikus coaching módszertan
Mi a coaching?

Olyan partneri együttműködés, amiben a te egyéni, saját megoldásaidat keressünk, melyekhez eszközöket és keretet kapsz. Jövő-, cél- és megoldásorientált folyamat, ahol te vagy fókuszban. A te tempódban haladunk, az általad kijelölt cél, jövő felé. A folyamatban támogatlak, hogy felfedezhesd erőforrásaidat, erősségeidet, átléphess az eddigi elakadásaidon és a legjobbat hozd ki magadból.

Fontos megjegyezni, hogy a coaching határozottan elkülönül a terápiától és a tanácsadástól, nem minősül szakorvosi kezelésnek, és nem hivatott ezek bármilyen helyettesítésére.

Mit adhat neked a coaching folyamat?
 • A jövőben levő lehetőségeidre fókuszál és nem a múltbéli hibáidra.
 • Hatékonyan tűzhetsz ki teljesíthető célokat.
 • Növeli az önbizalmad és az önbecsülésed.
 • Megváltoztathatod a korábbi negatív tapasztalataidat, amelyik eddig gátoltak vagy korlátoztak.
 • Fejlődhet a kommunikációd és szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki a téged körülvevő emberekkel.
 • Megtalálhatod a belső motivációd, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
 • Segít feltérképezni a lehetőségeket a karriered és a magánéleted területén.
 • Inspirálja a kreativitásod.
 • Fejleszti az intuíciód és az önismereted.
 • Támogató környezetben dolgozhatod ki jövőtervedet és a hozzá vezető utad lépéseit.
 • Pozitív életszemléletet alakíthatsz ki.

A Wholeness Work® és a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatainak hatásairól itt és itt olvashatsz bővebben.

Milyen témákkal fordulhatok hozzád coachingra?

Ezekkel a témákkal fordulhatsz hozzám:

 • Önismeret és személyes fejlődés
 • Akadályozó viselkedési módok, szokások leküzdése
 • Célkitűzés – az NLP hatékony célkitűzési módszerével.
 • Életútváltás – útkeresés
 • Változáskezelés
 • Munka és magánélet egyensúlya*
 • Párkapcsolati kérdések*
 • Talpra állás egy nehéz időszak után*

Ezen témák esetében biztosan találkozol a Wholeness Work® és a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamataival is.

Mi az NLP?

Az NLP-t a kiválóság tanulmányozásának vagy a változás és a célkitűzés művészetének is nevezik. Hatékony és gyakorlati megközelítést alkalmaz.

Ebben a mozaikszóban a „neuro” az idegrendszert jelöli. Az öt érzékelési csatornánkat, amelyeken keresztül érzékeljük önmagunkat és a minket körülvevő világot: látáson, halláson, érzéseken, ízlelésen és szagláson keresztül.

A „lingvisztikus” pedig arra utal, hogy a szavainkkal és gondolatinkkal hogyan tükrözzük ezt a világot, amit érzékelünk. Ebben benne van a kimondott és a kimondatlan is, hiszen a szokásaink, gesztusaink, testtartásunk rengeteg információt küld a külvilágnak arról ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk, meggyőződéseinket, hiedelmeinket és még sok, minden mást is.

Kik tanulták és használják ezt a módszert? Olyan sikeres emberekre is gondolhatsz itt, mint Barack Obama, Tony Blair, Oprah Winfrey, Robbie Williams vagy Andre Agassi.

Mi a Wholeness Work®?

A Wholeness Work® gyakorlati szinten teszi lehetővé, hogy megéld a saját életed teljességét. Utat nyit, hogy egyszerűen, könnyedén és természetesen tudd leküzdeni az akadályokat, feloldhasd a korlátaidat, elköszönj a rossz emlékektől, miközben a lelked békét talál. Több mint egy meditációs technika, mert konkrét élményekkel és elakadásokkal tud dolgozni. Néhány irányelv, amit a Wholeness Work® alkalmaz:

 • Mindig a legegyszerűbb módot keressük.
 • Az erő nem működik. Arra megyünk, ami természetes és könnyedén történik.
 • A Tudatos Jelenlét megtapasztalása a kulcs a megoldáshoz.

A módszer megalkotója Connirae Andreas PhD az 1970-es évektől az első NLP trénerek egyike. Innovatív munkája, tanítása és írásai maradandó hatással voltak az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) területére. Áttörő eredményei között ott szerepelnek a mély belső átalakulás, a Wholeness Work®, az érzékelési helyzetek összehangolása, és a haladó nyelvi minták, életvonal, és a gyász és szégyen feloldásai. Társszerző és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkáknak.

Mi a Core Transformation® – Mély belső átalakulás?

A mély belső átalakulás lehetővé teszi, hogy megváltoztassunk küzdelmes viselkedési mintáinkat, szokásokat, beidegződéseket, zavaró gondolatokat és érzéseket, amelyekkel eddig sehogy sem boldogultunk. Segít ledönteni az eddigi korlátokat, amelyek eddig akadályoztak minket. A folyamat hatására természetes módon megélhetjük legbelsőbb állapotainkat, mint a „létezés”, „belső béke”, „szeretet”, „egység” és „teljesség”.

A módszer megalkotója Connirae Andreas PhD az 1970-es évektől az első NLP trénerek egyike. Innovatív munkája, tanítása és írásai maradandó hatással voltak az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) területére. Áttörő eredményei között ott szerepelnek a mély belső átalakulás, a Wholeness Work®, az érzékelési helyzetek összehangolása, és a haladó nyelvi minták, életvonal, és a gyász és szégyen feloldásai. Társszerző és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkáknak.

A Core Transformation – Mély belső átalakulás® folyamatainak hatásairól itt olvashatsz bővebben.

Mi a Points of You®?

Fotó-terápiás eszköz, amely képeken és metaforákon keresztül segít találkoznunk önmagunkkal és másokkal. Kreatív, hatékony eszköz a személyes és professzionális fejlődéshez. Lehetőséget teremt, hogy megállj egy pillanatra az élet rohanó világában, hogy gondolkozz, érezz, kérdéseket tegyél fel… nézőpontot válthatsz és befelé figyelhetsz. Lehetővé teszi, hogy mélyre tekintsünk, megszemléljük életünk jelentős kérdéseit és folyamatait, és azzal, hogy új nézőpontokat fedezünk fel általa, elvezet minket a tudatossághoz, a cselekvéshez.

Kinek ajánlom a coachingot?

Mindenkinek, aki nyitott önmagára, hogy felfedezze a saját személyiségét és lehetőségeit. Akiknek fontos a személyes fejlődés és akik kíváncsiak az intuíciójuk erejére. Azoknak, akik szeretnének változtatni eddigi viselkedésmódjukon és egy harmonikusabb, teljesebb életminőséget kialakítani.

Kinek nem ajánlom a coachingot?

Annak, aki még nem áll készen a változásra. Minden változást megelőz egy természetes folyamat, amelynek során megérik bennünk az elhatározás, hogy változtassunk, szintet lépjünk az életünkben, a kapcsolatainkban. Ez egy természetes, olykor nehéz, fájdalmas folyamat. Az erőltetés, vagy alibikeresés nem működik. Akkor indulj el a coaching felé, ha úgy érzed nyitottsággal és önmagad felé kíváncsisággal tudsz rálépni erre az útra.


Ha bármelyik ponton magadra ismertél és készen állsz a változásra, fejlődni, új nézőpontokat megismerni, amelyekkel könnyebben alakíthatod ki a számodra vágyott jövőt, akkor szeretettel várlak egy bemutatkozó beszélgetésre.

Az első beszélgetés és a közös munkánk kezdete

Küldj egy rövid bemutatkozó, motivációs levelet az email címemre. Ezután a megadott elérhetőségeden felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit. Kitérünk arra is, milyen céljaid vannak ezzel a folyamattal és ebben hogyan tudlak támogatni Téged, valamit az egyes általam alkalmazott módszerek milyen módon segíthetnek Téged ezen az úton.

Részletek

 • Egy coaching folyamat 6 alkalmat ölel fel.
 • Egy alkalom kb. 90-120 perc.
 • Az első konzultációs alkalom (45 perc) ingyenes.
 • Helyszín: jelenleg online – Zoom vagy Skype
 • Kapcsolat

ACC, The Wholeness Work® Trainer, Business Coach, Points of You® Practitioner

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem, majd 2020-ban Points of You® Certified Practitioner. A Wholeness Work® gyakorlatai a hivatásom és a mindennapjaim részévé váltak. Később a Core Transformation® – Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba.

Tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban. Többször kezdtem újra az életemet, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, nyitottan tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Ebben segítek másoknak is, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni.

Viola a Wholeness folyamatról

Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.

Ügyfelem a Wholeness folyamatról

Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. 🙂.”

Gábor Nikolett

A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.


Még nem vagy biztos benne? Inspirálódj még több sikerélményből!

Miről mesélnek neked a képek?