Regisztráció - Wholeness Work Webinár

The Wholeness Work® – Webinár

 

The Wholeness Work®

The new science of awakening”

Webinár

2023. április 11. kedd, 18:00-19:30

Az NLP, a pszichológiai gyökerek és a spirituális tanítások találkozása gyakorlati formában, amely segít harmóniát teremteni a lélek és a test belső rendszerében a legmélyebb szinteken. Nonduális megközelítésével segít kioldani a belső szeparációinkat, amelyek egy-egy életesemény vagy érzelmi reakció során kialakulnak és fenntartanak érzéseket, viselkedési mintákat. Holisztikus szemléletével az ember test-elme-lélek egységként jelenik meg a folyamatokban.

Gyakorlati útmutatóként, természetes iránytűként szolgálhat, hogyan élheted az életed a teljesség állapotából. A céljaid elérése, a tudatosságod fejlődése és az öröm megélése is egyre könnyebbé válik a folyamatok során.

A webináron a jellegzetességeken túl ezekre a kérdésekre is kitérünk:

 • Hogyan támogathatod még hatékonyabban a saját fejlődésed és az ügyfeleidet ezzel a technikával,
 • milyen állomásai vannak a személyes transzformációnak és hova juthatunk el a Wholeness Work® alkalmazásával,
 • továbbképzési lehetőségek már gyakorló coachoknak, terápiás szakembereknek és segítőknek,
 • a májusi intenzív tréning tematikája.

A tréninghez nincs szükség előképzettségre, csupán nyitottságra és természetes kíváncsiságra az újdonság és a psziché belső világának megismerése felé.

Mit tapasztalnak azok, akik már használják a Wholeness Work® folyamatokat?

 • olyan problémák és elakadások oldódnak meg, amelyeket addig túl nehéznek, van reménytelennek, megoldhatatlannak gondoltak,
 • a jóllét érzése tölti el a napjaikat, érzéseiket és a gondolataikat,
 • mély relaxációt tapasztalnak, javul az alvásminőségük, és több energiájuk van a mindennapokhoz,
 • sokkal könnyebben és természetes módon férnek hozzá a saját megoldásaikhoz, humorérzékkel, kreativitással,
 • szeretetteljesen, empátiával tudnak viszonyulni önmagukhoz és a környezetükhöz.

A folyamatok hatására fejlődhet az érzelmi intelligenciád, javulhatnak a társas kapcsolataid, mélyülhet az önismereted és könnyebben észre veheted a lehetőségeidet és hozzáférhetsz az erőforrásaidhoz is.

Gyere el a webinárra, és tudj meg többet mindarról, amiben ez a rendkívül gyengéd és megengedő módszer támogathat téged és az ügyfeleiddel való közös munkát.

Ha az időnk megengedi a vezetett csoportos gyakorlat után egy egyéni demoban is követheted az Wholeness Work® alapfolyamatot, amelyet az I. szintű tréning első napján elsajátíthatsz majd.

A módszer alkotója és kifejlesztője Dr Connirae Andreas © 2007-2023 The Wholeness Work®

A webinár ingyenes és regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

A THE WHOLENESS WORK® INGYENES WEBINÁRRA, itt tudsz regisztrálni. Kérlek figyelmesen add meg az e-mail címed, mert minden kommunikáció az általad megadott címre fog érkezni.

Pár perccel a regisztrációd elküldése után egy automatikus megerősítő üzenetet fogsz kapni*, majd a webinár előtt pár nappal elküldöm Neked a Zoom belépési linket.

  MELYIK ALKALOMRA JELENTKEZEL?

  Helyszín: Online - Zoom

  *Amennyiben egy órán belül nem kapnád meg az automatikus megerősítő e-mailt, az alábbi e-mail címen tudod ezt jelezni felém:

  coachandsmile [kukac] gmail.com