Élmények

Élmények

„Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.”

Viola, az egyéni Wholeness coaching folyamatunkról

Sokkal többet vagyok jelen, a Tudatos Jelenlétemmel a környezetemben. A múltkor, nyitott szemmel csináltam és úgy is működik. Élesebben látsz és hallasz. Sokkal többször figyelek arra, hogy jó akkor most álljunk meg egy pillanatra, legyünk tudatosan jelen és akkor, hogy néz ki ez a szituáció úgy. És ezt tényleg be lehet húzni bárikor, bármilyen állapotban. Egy módszer, ami gyökeresen megváltoztatja az életed! Azoknak való, akik tudnak és akarnak foglalkozni magukkal. Azt mondanám, hogy a saját maguk és a környezetük fejlesztése érdekében jöjjenek el. Ugye a világbéke elcsépelt, de azt gondolom hogyha mindenki ismerné ezt [a Wholeness Work®-öt], és tudatosan használná, vagy tudná tudatosan használni, akkor sokkal kevesebb konfliktus lenne.”

Henrik, a Wholeness I-III. workshopon tapasztalt folyamatairól

Amiért tetszik a Wholeness, az a gyorsasága, egyszerűsége és az a mérhetetlen nagy szeretet és megengedés, amit közben tapasztalok.

Nem kell gondolkozzam azon, hogy vajon ki, miért, hol, mikor tett vagy nem tett valamit, ami nekem így vagy úgy esett és amiért én most viselkedem valahogyan, ha valaki nyomkodja a gombjaimat… Csak arra van szükség, hogy érezzem azt, ahogyan most vagyok. A többin pedig szeretetteljesen, megértően és türelmesen végig vezetnek. Általában egy folyamat fél óráig tart, de van, ami hamarabb is lezajlik és olyan is, hogy több idő kell rá. Utána van, hogy jobban esik egy kis csendes pihenő, alvás, de olyan is, hogy felpörget és világot váltok. Élvezem mindkettőt és azért is izgalmas, mert nem tudom, hogy mikor mi lesz a vége. Csak azt, hogy bárhogy is alakul, az úgy tökéletes.”

Nikolett, a Wholeness I-III. workshopon tapasztalt folyamatairól

A neve kiválóan tükrözi a folyamatot: belül hat, mélyen benned. Nagyon hasznos, mert helyére tudnak kerülni régi akár gyermekkori események, emlékek. Más megvilágításban látod a családod és felfedezed a saját értékeid. Köszönöm.”

Henrik, a Core Transformation – Mély belső átalakulás folyamatról

Részt vettem Havasi Krisztina Wholeness gyakorló workshopján. Naponta végeztük célirányosan a gyakorlatokat, mindenki a saját életében jelentkező problémákra nézett rá Wholeness Work módszerrel. Naponta reportot írtunk a saját folyamatunkról, kérdéseket tettünk fel.

Kriszti mélyen empatikusan akár naponta is megválaszolta a kérdéseket és javaslatokat tett a következő folyamatokra. Teljes mértékben biztos kezekben és biztonságosan éreztem magam, mintha jelen lenne, úgy segítene. Jó érzés volt, hogy a háttérből mindig segített, ötleteket adott. Hetenként megbeszéltük a tapasztalatokat, amelyből sokat tudtam tanulni. Itt lehetőség volt arra is, hogy az ügyfeleimnél jelentkező problémákra kérjek módszerajánlást, javaslatot.

Úgy érzem a módszer elsajátításához nagy szükség volt erre a 6 hétre. Több apróságra, tévedésre derült fény, amelyet helyre tettünk, így hatékonyabban tudom segíteni a saját folyamataimat és az ügyfelekét is.

Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik már belekóstoltak ebbe a módszerbe.”

Kovács Márta, életút konzulens, coach, eletutkonzultacio.hu

Élmény volt a tanfolyam, jól éreztem magamat. Jó volt megélni az egyes feladatok során mindkét oldalt, azt is, amikor a másikat hallgathattam, az ő megéléseit, s azt is, amikor számomra adott pluszt a kártyák használata, új megvilágításba helyezte a hozott a kérdésemet.
Egyrészt egy személyes problémámra, kérdésemre is kaptam útmutatást, másrészt szeretném ezt a módszert használni a coachingjaim során is, s ebben nagyon hasznos volt számomra ez a tréning. Ez egy remek eszköz, s alig várom, hogy hasznosítani, ezzel is támogatni tudjam az ügyfeleimet.
Kriszti, a kedvességed, a lényedből áradó jelenléted abszolút megalapozta a képzés alaphangulatát, a barátságos, elfogadó közeget. Köszönöm.
Csak ajánlani tudom ezt a képzést. 🙂

Annina, a Points of You® – Hello Points képzésről

Mindenkinek ajánlom, aki hisz a coaching folyamat során használt eszközökben, illetve annak is, aki nem, hogy kezdjen el hinni bennük.

Karmos Zoltán, a Points of You® – Hello Points képzésről

Jól éreztem magam, számomra hasznos volt. A coach eszköztáram bővítésében segített. Ajánlanám, hasznos eszköz, segít a komfortzónából való kimozdításban.

Angelika, a Points of You® – Hello Points képzésről

A béke és a nyugalom, mindegyik folyamat végén megvolt. És nekem leginkább erre van szükségem. Hogy harmóniát érezzek magam körül, és békét. Minden alkalommal olyan belső békét éreztem, amit még egyetlen eszközzel vagy folyamattal sem. Mintha akadályokat rúgnék le és sokkal könnyedebb lenne tovább haladni, mert azt érzem nem fáj, hogy nem fáj, hogy könnyű a testem, a lelkem, minthogyha le lennének szedve rólam súlyok.”

Kata, a Wholeness I-II. workshopon tapasztalt folyamatairól

„A folyamat során voltak feszültebb pillanatok, különösen a testi, sötét blokkoknál. Ahogy haladtunk „felfelé” és kikerültem a fizikaiból, úgy lettem egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Ezt az érzetet a folyamat végére teljesen sikerült átélnem, befogadnom. Közvetlenül utána kiegyensúlyozottnak éreztem magam, megnyugodtam. Volt olyan, amikor pár napra rá úgy éreztem, hogy jönnek fel olyan régi élmények, amikről már azt hittem, hogy régen elengedtem őket. Ez okozott némi feszültséget, de azt hiszem sok dolgot sikerült tényleg elengednem.

A legutóbbi során sok rész épült be/vissza, utána sokkal magabiztosabbnak éreztem és érzem is magam és azt hiszem, az eddigi mintáim is változtak, pl. asszertivitás, nem megyek bele bizonyos emberekkel parttalan vitákba, mint eddig, hanem sokkal nyugodtabban, de kimondom, amit szeretnék és amit nem, nincsenek felesleges, hangos viták.

Feltétlenül ajánlom a módszert és Krisztit, az engem vezető coach-ot is. Maga a módszert azért is tartom jónak, mert gyengéden hoz változást. Alapvetően jó dolognak tartom, ha mélyen megdolgozunk bizonyos problémákat, kimondjuk és elengedjük őket, de erre nem minden helyzetben és helyzetnél vagyunk képesek. Van úgy, hogy fel sem ismerjük a problémát, vagy, mint nálam, azt hisszük, hogy régen túl vagyunk rajta. Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. :-)”

Ügyfelem az egyéni Wholeness coaching folyamatunkról

„Wholeness-szel dolgoztam egy gyermekkori félelmemen. 30 éven keresztül rettegtem bármilyen vízi járműbe beszállni. Ez egy Wholeness folyamat után eltűnt, és azóta sem tért vissza. A programot, egy 13 km-es kajaktúrát, amit nagyon vártam, minden gond nélkül végig csináltam, de úgy, hogy eszembe sem jutott félni.”

Márti, a Wholeness I-III. workshopon tapasztalt folyamatairól

„Egy csomó sportolónak is ajánlanám a Wholeness-t. Azoknak, akik nagyon sokat edzenek fizikálisan, igénybe veszik a testüket, ami az elmét is lefárasztja. Egy kicsit üljenek le és 15-20 percre merüljenek el ebben. Sokan vannak, aki csinálják, de biztos vagyok benne, hogy sokan közülük csak a testi dologra fókuszálnak. Úgyhogy például nekik is, meg mindenki másnak is.”

Bogi, triatlonista, a Wholeness I. workshopon tapasztalt folyamatairól

„A Krisztinával töltött konzultációk során (a segítségével) sikerült felismernem, hogy az általam sokszor akadályként és gyengeségként megélt dolgok az életemben és munkámban valójában nem is azok. Megmutatta számomra, hogy azokat más megközelítésből is lehet, és érdemes szemlélni, hogy ne lehessenek blokkoló tényezők többé. Jó volt megosztani vele a belső félelmeimet, vívódásaimat, mert a találkozásaink végen mindig nagy felismerésekkel, felszabadultan, megoldással a kezemben, energiával feltöltődve távoztam. Röviden azt tudom mondani, hogy nagy segítség volt számomra minden egyes együtt töltött alkalom, de ugyanakkor visszajelzés is (nem tőle, inkább önmagamtól) arról, hogy jó úton járok, bíznom kell önmagamban és a képességeimben, és elérhetem a céljaimat. Köszönöm Krisztina!”

Babják Mónika

Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában.

Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet “felelősséget hárítani”, mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.”

Gábor Nikolett, az egyéni Wholeness coaching folyamatunkról

„Krisztinát kedves nyitott coachnak ismertem meg. Gyorsan megtalálta velem a közös hangot és a beszélgetéseink során mindig a pontos és megfelelő kérdéseket tette fel számomra, amivel segített továbblépni az aktuális problémákon. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki egy lelkiismeretes, becsületes coachot keres s elég bátor saját magával szembenézni, így fejlődni.”

Suba Zsolt

„Nem is gondolnánk, hogy ez a témakör, a nőiességünk és az emögött meghúzódó szerepkörök sokasága mennyi felfedni valót rejt. A legnagyobb meglepetés annak felismerése volt, hogy a Nő, akivé válni szeretnénk, ott él bennünk. Mindannyiunkban. Legyen bátorságotok meglátni magatokban, mi több, élni vele.”

Krizsán Mária, Marketing Manager, Business Coach

„Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!”

Oláh Anikó, az Autentikus vezetés workshopról

„Nagyon motiváló és inspiráló volt! Igen, mindenképpen ajánlom: jó eszköz, jó tréning, jó szervezés.”

Herbály-Szabó Kitti a Points of You® – Hello Points képzésről

„Ha rászeretnél érezni milyen nő rejlik benned, vagy ha csak bepillantás nyerni, ne hagyd ki! :)”

Résztvevő a Női szerepek workshopról

„Jól éreztem magam, számomra hasznos volt. A coach eszköztáram bővítésében segített. Ajánlanám, hasznos eszköz, segít a komfortzónából való kimozdításban.”

Angelika, a Points of You® – Hello Points képzésről

„Vezetőként válj vezetőddé.”

Résztvevő az Autentikus vezetés workshopról

„Szuper nőiséget feltáró WS, ami igényes, jól felépített, a női szerepeket minden élethelyzetben körbejáró program.”

Viola a Női szerepek workshopról