Élmények

Élmények

„Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.”

Viola, a Wholeness folyamatról


„A folyamat során voltak feszültebb pillanatok, különösen a testi, sötét blokkoknál. Ahogy haladtunk “felfelé” és kikerültem a fizikaiból, úgy lettem egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Ezt az érzetet a folyamat végére teljesen sikerült átélnem, befogadnom. Közvetlenül utána kiegyensúlyozottnak éreztem magam, megnyugodtam. Volt olyan, amikor pár napra rá úgy éreztem, hogy jönnek fel olyan régi élmények, amikről már azt hittem, hogy régen elengedtem őket. Ez okozott némi feszültséget, de azt hiszem sok dolgot sikerült tényleg elengednem.

A legutóbbi során sok rész épült be/vissza, utána sokkal magabiztosabbnak éreztem és érzem is magam és azt hiszem, az eddigi mintáim is változtak, pl. asszertivitás, nem megyek bele bizonyos emberekkel parttalan vitákba, mint eddig, hanem sokkal nyugodtabban, de kimondom, amit szeretnék és amit nem, nincsenek felesleges, hangos viták.

Feltétlenül ajánlom a módszert és Krisztit, az engem vezető coach-ot is. Maga a módszert azért is tartom jónak, mert gyengéden hoz változást. Alapvetően jó dolognak tartom, ha mélyen megdolgozunk bizonyos problémákat, kimondjuk és elengedjük őket, de erre nem minden helyzetben és helyzetnél vagyunk képesek. Van úgy, hogy fel sem ismerjük a problémát, vagy, mint nálam, azt hisszük, hogy régen túl vagyunk rajta. Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. :-)”

Ügyfelem a Wholeness folyamatban tapasztalt élményeiről


„A képek világa különleges módon segít abban, hogy rácsodálkozz magadra. Szeretem az ilyen “azt sem tudom, mi történik, de érzem, hogy megtörténik” dolgokat, mint Kriszti workshopja. Ráadásul nemcsak a varázslás van, hanem közben tisztán meg is fogalmazódtak bennem azok a gondolatok, amik segítenek az akadályozó mintáimon felülkerekedni.”

Neisz Laura, Lámpaláz-szelídítő, Mesemondó, a POY képkártyás workshopokról


„A Krisztinával töltött konzultációk során (a segítségével) sikerült felismernem, hogy az általam sokszor akadályként és gyengeségként megélt dolgok az életemben és munkámban valójában nem is azok. Megmutatta számomra, hogy azokat más megközelítésből is lehet, és érdemes szemlélni, hogy ne lehessenek blokkoló tényezők többé. Jó volt megosztani vele a belső félelmeimet, vívódásaimat, mert a találkozásaink végen mindig nagy felismerésekkel, felszabadultan, megoldással a kezemben, energiával feltöltődve távoztam. Röviden azt tudom mondani, hogy nagy segítség volt számomra minden egyes együtt töltött alkalom, de ugyanakkor visszajelzés is (nem tőle, inkább önmagamtól) arról, hogy jó úton járok, bíznom kell önmagamban és a képességeimben, és elérhetem a céljaimat. Köszönöm Krisztina!”

Babják Mónika


Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában.

Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet “felelősséget hárítani”, mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.”

Gábor Nikolett, a Wholeness folyamatról


„Krisztinát kedves nyitott coachnak ismertem meg. Gyorsan megtalálta velem a közös hangot és a beszélgetéseink során mindig a pontos és megfelelő kérdéseket tette fel számomra, amivel segített továbblépni az aktuális problémákon. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki egy lelkiismeretes, becsületes coachot keres s elég bátor saját magával szembenézni, így fejlődni.”

Suba Zsolt


„Izgalmas, innovatív, meglepő, betaláló, előremutató, biztonságos, interaktív és profi. Ezek jutnak eszembe, ha visszagondolok Kriszti POY. Nők vagyunk képkártyás workshopjára. Azoknak ajánlom, akik támogató környezetben akarnak ránézni saját női szerepeikre, és akik nyitottak a fejlődésre.”

Szilvási Gabriella PCC, NLP Tréner, Business Coach


„Nem is gondolnánk, hogy ez a témakör, a nőiességünk és az emögött meghúzódó szerepkörök sokasága mennyi felfedni valót rejt. A legnagyobb meglepetés annak felismerése volt, hogy a Nő, akivé válni szeretnénk, ott él bennünk. Mindannyiunkban. Legyen bátorságotok meglátni magatokban, mi több, élni vele.”

Krizsán Mária, Marketing Manager, Business Coach


„Ha kis vagy nagy csapatot vezettél már, és szeretnéd jobban csinálni, mindenképp ajánlom ezt a workshopot. Feltárja melyik területen kell fejlődnöd, mire érdemes fókuszálnod. Segít a fókuszálásban és a tudatosodásban. Kriszti támogatólag, profi módon használja a kártyákat, és a képek segítenek megfogalmazni, amit nem is tudtál magadról. Csakis ajánlom!”

Oláh Anikó, az Autentikus vezetés workshopról

„Ha rászeretnél érezni milyen nő rejlik benned, vagy ha csak bepillantás nyerni, ne hagyd ki! :)”

Résztvevő a Női szerepek workshopról


„Vezetőként válj vezetőddé.”

Résztvevő az Autentikus vezetés workshopról


„Szuper nőiséget feltáró WS, ami igényes, jól felépített, a női szerepeket minden élethelyzetben körbejáró program.”

Viola a Női szerepek workshopról