Bio

Havasi Krisztina, ACC

The Wholeness Work® Trainer, Business Coach, Sport Coaching, Core Transformation® Coaching, Points of You® Practitioner, Jógaoktató

2015. fordulópont volt az életemben, ebben az évben kezdtem el önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni. 2018 tavaszán elvégeztem egy az ICF által akkreditált képzést és Business Coach lettem. 2019 óta tagja vagyok az ICF-nek és ezen nemzetközi irányvonalak mentén dolgozom ügyfeleimmel. Coachként rendszeresen részt veszek a szervezet jószolgálati önkéntes munkájában is.

A képek varázslatos ereje, a színek kavalkádja mindig is magával ragadott, ezért elvégeztem a Points of You® fotóterápiás eszköz képzéseit és 2020-ban Points of You® Certified Practitioner tanúsítványt szeretem. A képkártyák kreatív, színes, intuitív világát NLP gyakorlatokkal összehangolva használom egyéni és csoportos coaching folyamatokban.

Korábban tizenkét évig dolgoztam multinacionális cégeknél, köztük a Morgan Stanley-nél, a világ egyik legnagyobb befektetési bankjában főleg Budapesten, majd három és fél évig New Yorkban.

Többször kezdtem újra az életemet, éltem át az utazás, újrakezdés, újrateremtés élményét, határokon innen és túl, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Rájöttem, hogy amiben a szenvedélyt megtalálom, amihez szívből, természetesen tudok kapcsolódni, ott végtelen motivációs forrást és örömet találok. Így fedeztem fel a coachingot és találtam vissza a bennem élő kis csodabogárhoz, aki a brit haditengerészetből és Lord Nelsonból írta a diplomamunkáját: vagyis a tengerhez és a hajózáshoz, amiből önismeretben és vezetőkkel való munkámban is sokat merítek.

Folyamatosan képzem magam, és keresem az újabb eszközöket és lehetőségeket a fejlődésre. Így találtam rá az NLP-re (a neuro-lingvisztikus programozásra) és ennek nyomán 2020-ban megtanultam egy csodálatos, természetes, mélyen transzformatív módszert, a Wholeness Work®-öt annak megalkotójától Connirae Andreastól. A Wholeness folyamatokat beépítettem az életembe, a mindennapjaim része, és boldogan vezetek másokat is ezekben a folyamatokban. Ennek a nyomán 2021 őszén a Core Transformation®, a Mély belső átalakulás folyamatát is beépítettem az eszköztáramba, mivel a két módszer nagyon szépen harmonizál és kiegészíti egymást. Folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy újabb mélységeit fedezzem fel ezeknek a folyamatoknak, ezért rendszeresen részt veszek a módszer alkotóinak újabb workshopjain és a nemzetközi gyakorlócsoportokban is.

Büszke vagyok, és örömmel tölt el, hogy coachként és fordítóként is jelentős szerepem és munkám volt abban, hogy a Wholeness Work® folyamatai és workshopjai 2021. elejétől immár magyar nyelven is elérhetőek.

Nagyon megtisztelő látni és segíteni a változásokat, amikor az ügyfelemet támogathatom a szívből jövő céljainak felfedezésében, saját működésének megértésében, megélt szerepeinek és identitásainak természetes kiteljesedésében.

Ebben segítek másoknak, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan, örömmel és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni, élvezni életük áramlását.

Amikor épp nem coachinggal foglalkozom?

Család, barátok, Mici cicám és festés. Valamint szenvedélyem a hajózás és a természet szépségeinek felfedezése, különösen, ha tenger és óceán közelében tehetem ezt. A szabadság és a horizont végtelenségének ígérete számomra a mély belső utazás, önismeret, és a természet csodáinak végtelen lehetősége is egyben. A hajózás már egyetemista koromtól foglalkoztatott és boldog vagyok, hogy a vitorlázást aktívan is megtapasztalhatom. Lenyűgöz a sokrétűsége, a hajók felépítése és a navigáció, a meteorológia, a térképészet és az aerodinamika csodálatos ötvözete.

Korábban teniszeztem, lovagoltam és magas szinten táncoltam évekig, és a vitorlázás nyomán a sport coach irányvonalat is beépítettem az eszköztáramba. Folyamatosan keresem a lehetőségeket önmagam fejlesztésére, tapasztalatszerzésre, megújulásra, amiből a környezetem és ügyfeleim számára is támogató alapot nyújthatok a saját útjukon.

Coaching tanúsítványok és képzések

 • 2018. április. „Kvalifikált Business Coach”, tanúsítványomat a Coach School ICF által elfogadott Coach ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) 130 órás képzésének keretében szereztem.
 • 2019. februártól az ICF Global tagja vagyok.
 • 2019. április. Points of You® Train the Trainer továbbképzés
 • 2019. november. ICF által akkreditált NLP továbbképzés coachoknak.
 • 2020. június. Points of You® Certified Practitioner
 • 2020. dec. – 2021. febr. Andreas NLP Training – The Wholeness Work® I-III.: Foundations and Advanced Training.
 • 2021. május. TriMetrix® Analyst Certificate (D.I.S.C. személyiségprofilelemzés tanúsítvány)
 • 2021. máj.-júl. Andreas NLP Training – The Wholeness Work® Consultation Group with Connirae Andreas
 • 2021. szept.-okt. Andreas NLP Training – Core Transformation® Online Training and practice group – Mély belső átalakulás folyamata
 • 2021. okt.-nov. Újra: Andreas NLP Training – The Wholeness Work® I-II. és gyakorló csoportok.
 • 2021. dec. Andreas NLP Training – The Wholeness Work® IV. online tréning
 • 2022. jan.-márc. Újra: Andreas NLP Training – The Wholeness Work® II- IV.
 • 2022. januártól. Andreas NLP Training – The Wholeness Work® Consultation Group with Connirae Andreas
 • 2022. februártól tagja vagyok a Wholeness Work® Európai Egyesületének (The European Association for The Wholeness Work®)
 • 2022. február 28. Associate Certified Coach (ACC) – Issued by ICF Credentials and Standards
 • 2022. ápr-jún. Andreas NLP Training – Core Transformation® Advanced Training and practice group – Mély belső átalakulás folyamata
 • 2022. június. Andreas NLP Training & The European Association for The Wholeness Work® – The Wholeness Work® III-IV. tréning Connirae Andreasszal Stuttgartban személyesen
 • 2022. június 28. The Wholeness Work Trainer® minősítés a The European Association for The Wholeness Work® által, Magyarországon elsőként
 • 2022. dec 15. Sport-Levelup – ICF által akkreditált 77,5 órás sport coach képzés és tanúsítvány
 • 2022. dec. 17. Hatha jógaoktató – Yoga Alliance International által akkreditált 200 órás alap hatha jógaoktató képzés (hivatalos felnőttképzésben szerzett tanúsítvány)
 • 2022. szept.-okt. 2023. febr.-márc. Andreas NLP The Wholeness Work® I-IV tréning, coach asszisztens az alkotó Connirae Andreas mellett.
 • 2023. ápr 14. Engedély a Core Transformation® Foundation anyagainak használatára workshopok tartásához – Licensed by Andreas NLP

Tapasztalat

 • Egyéni és csoportos coaching angol és magyar nyelven
 • 12 év tapasztalat multinacionális cégeknél Budapesten és New Yorkban (Business Documentation, Data Management and Onboarding)

Szakmai tagság

 


Kapcsolat

Email: coachandsmile [kukac] gmail.com vagy krisztina.wholenesswork [kukac] gmail.com

Mobil: +36 70 408 8757

Helyszínek: személyesen Budapesten vagy online, bármerre is jársz éppen.