Interjú Connirae Andreas-szal, a Wholeness Work® módszerének megalkotójával

Interjú Connirae Andreas-szal, a Wholeness Work® módszerének megalkotójával

Connirae története ahogyan életének egyik legnehezebb időszakában felfedezte ezt a csodálatos módszert és ezáltal a gyógyulást. Mesél Milton Ericksonnal való találkozásáról, akinek segítségével először tapasztalta meg egy magánéleti válság nyomán az egyensúly és a béke érzését. Később is tovább kereste, hogyan lehet újra elérni ezt az állapotot. Majd a történet folytatódik. 1997-ben Connirae életének több területén is kihívásokkal találta szemben magát, munkában, magánéletben és egészségileg is erőt próbáló időszakon ment keresztül. Mint annyian ő is több helyen kereste a gyógyulást, hogy visszataláljon a lelki és fizikai egyensúlyához, így a keleti spiritualitást is tanulmányozta, elsősorban Ramana Maharshi tanításait.

Kereste azt a megközelítést, ami lehetővé teszi a személyes fejlődést és gyógyulást, mindezt erőkifejtés nélkül, könnyedén, természetes módon elérve.

A Wholeness Work®-kel megtalálta azt a megoldást, hogyan lehet elérni ezt – az “ego” feloldását, szeretetteljes és békés módon. Talán nem mindenkivel kapcsolódik ez a módszer, és nem is varázspirula, mégis ha benned megmozgat valamit, érdemes lehet esélyt adnod neki, magadnak, hogy megtapasztald a teljességet, amit behozhat az életedbe.

A 28. perctől pedig magad is követheted a vezetett csoportos gyakorlatot, és figyeld meg mi történik.

Az interjú angol nyelvű. Connirae személyes történetét saját tollából itt olvashatod.

Ha többre vagy kíváncsi és személyesen szeretnéd kipróbálni a Wholeness Work®-öt, itt bővebben is olvashatsz az egyéni folyamatokról és a workshopokról is. Keress bizalommal egy beszélgetésre! A hírlevélre itt tudsz feliratkozni.